05.11.2019 | Lukuaika: 3 minuuttia

Jo juhannuksesta asti joulua odottaneet ovat varmaan ilahtuen huomanneet, että joulu on pian täällä. Ikävä puoli asiassa on, että joulustressiä voi olla vaikea välttää, ja se yllättää joskus jopa karaistuneimmatkin jouluvalmistelijat, jos ei muuten niin ainakin joululahjapaniikkina – mitä ostan näille läheisille, joilla on jo kaikkea? Yksinkertaisin vinkki on, että paras joululahja on lahja, jonka takana on ajatus. Se voi olla ahaa-elämys, jonka saa ruokakaupassa nähdessään ohimennen kiiltävän, teräksisen perunankuorijan – ”hei, juuri tuollaista vaimoni tarvitsee! Vanha on alkanut ruostua ja yhteiset, kotoisat ruuanlaittohetket ovat vaarassa välineiden puutteiden takia”.

 

Sellaisten asioiden keksiminen, joita kyseinen henkilö ei tulisi ajatelleeksikaan tai ei yksinkertaisesti koskaan tulisi ostamaan itselleen, ovat myös loistavia joululahjaideoita. Me Klingelillä haluamme helpottaa lahjastressiä ja olemme listanneet muutamia ehdotuksia, joista voit löytää inspiraatiota ja saada täytettä pukinkonttiin suoraan verkkokaupastamme tilaamalla.

 

Joululahjoja naiselle:

Olemme jakaneet lahjaideat kolmeen eri kategoriaan, joita kukin voi makustella lahjan saajaa miettiessä. Suosikkijoululahja naiselle voisi olla jokin lämmittävä, hoitava tai kaunis asia.

  • Tossut ovat monipuolinen lahjaidea, joka on usein käytössä läpi vuoden, ehkä lukuun ottamatta kesän hellekautta. Tossut joutuvat kestämään kovaa käyttöä, joten on tärkeää sijoittaa hankinnassa hyvään laatuun. Kuvan pari Shepherdiltä on varustettu tukevalla pohjalla ja pehmeällä sisäpinnalla.
  • Lompakon tulee olla yhtä toimiva kuin kauniskin. Siksipä on tärkeää perehtyä lahjansaajan nykyiseen uutta valittaessa. Mitkä asiat ovat tärkeitä lahjansaajalle lompakon toiminnoissa? Jos arvelet, että uudelle lompakolle ei ehkä sittenkään ole tarvetta, voit hankkia cluch-tyylisen laukun, joka tuo luksusta arkeen ja on erittäin käyttökelpoinen juhlassa. Tämä on lompakko, jota voi käyttää käsilaukun tapaan.
  • Lämmin ja naisellinen aamutakki on harvoin virheostos. Tee hieman salapoliisityötä ja selvitä, minkälainen hänellä on kotona. Jos hänellä on upouusi aamutakki talvikäyttöön, voi olla hyvä idea hankkia hieman kevyempi vaihtoehto kesäksi. Jos aamutakkia ei ole tai havaitset vain kauhtuneita vaihtoehtoja roikkumassa vaatehuoneen nurkassa, on hyvä ajatus panostaa johonkin, jonka lämpöön voi kietoutua pakkasten paukkuessa nurkissa jo joulupäivänä.
  • Hemmottele naista ja kotia arkisella ylellisyydellä. Kyseinen maljakko on todellinen statement, joka viimeistelee olohuoneen sisustuksen. Yksinkertaista tyylikkyyttä huokuva hankinta sopii moneen eri sisustustyyliin ja sopii lahjaksi myös henkilölle, jota et vielä tunne läpikotaisin.
  • Tiedätkö jo, minkä tyylisistä koruista hän pitää? Kultaisista vai hopeisista? Hanki jotain, jonka hän voi yhdistää jo olemassa olevaan korukokoelmaansa.
  • Kyllä, vinkkaamme pukinkonttiin myös vuodevaatteita. Lahjoita pois vanha ja petaa tilalle uusi, ihoa ihastuttava pussilakanasetti. Kuin antaisit lahjaksi hotellipaketin!

 

Joululahjoja miehelle

Oikeastaan miehen ja naisen lahjojen välillä ei tarvitse olla suurta eroa. Miehet haluavat yhtä lailla lämmittäviä, hoitavia ja kauniita joululahjoja. Unohda machokulttuuri ja sen stereotypiat ja osta joululahja, joka tulee oikeasti käyttöön. Pari miehisiä alushousuja tai grilliottimet eivät kuulu näihin. Paras joululahja on toivottu lahja. Selvitä, mitä mies oikeasti haluaa ja tarvitsee. Seuraavassa muutamia asioita, joita tulee harvoin ostettua itselle – mikä tekee näistä erinomaisia joululahjavinkkejä, kun etsit lahjaa muille.

 

  • Jos kysyt mieheltä, tarvitseeko hän ihanan pehmeän aamutakin ja supermukavat olohousut, niin vastaus voi hyvinkin olla vaikeasti tulkittava mörähdys. Joskus paras lahja voi olla yllättävä myös saajalle sen tuodessa tullessaan uusia elämyksiä ja tuntemuksia. Farkuissa sohvan nurkkaan linnoittautunut nauttii taatusti uudesta vapaudestaan katsoa TV:tä joustavissa olohousuissa. Täältä löydät pehmeästä materiaalista valmistetun aamutakin sekä lähes yhtä pehmeät olohousut. Miehesi taatusti viihtyy niissä, sillä ne ovat uskomattoman mukavat päällä!
  • On olemassa paljon miehiä, jotka eivät piittaa koruista. Ehkä juuri siksi korulahja voi olla kaikista toimivin! Se on yllättävä ja saa miehen tulemaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, joka saattaa saada aikaan ahaa-elämyksen. Miehekäs rannekoru ranteessa tuntuukin yhtäkkiä omalta.
Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *