02.11.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Joulu saapui » verkkokauppaamme jo ja innokkaimmat joulun ystävät valmistelevat jo täyttä häkää joulukortteja, pohtivat leipomuksia ja hankkivat joululahjoja. Keräsin tähän jouluvinkkejä sinulle, joka kaipaat inspiraatiota joulutoimiin.

Vinkkejä jouluiseen sisustukseen

Joulusisustuksen voi luoda verhoilla, pöytäliinoilla, koristeilla tai jouluvaloilla. Joulusisustuksen luominen on helppoa jo muutamalla pienellä yksityiskohdalla, mutta voit myös innostua kunnolla ja tuoda joulun kaikkeen sisustukseen. Oma suosikkini on vähittäinen joulusisustuksen päivittäminen. Aloitan pienillä muutoksilla lisäämällä kynttilöitä ja valosarjoja ja lisään pikkuhiljaa eri osia, jolloin jouluun mennessä kotonani on täysi joulusisustus.

Tästä kirjoituksesta löydät » vinkkejä jouluiseen sisustukseen ja » tämä kirjoitus keskittyy jouluvalaistukseen, jota näin pimenevissä illoissa ainakin minä kaipaan eniten.

kollaasi joulutuotteista

Jouluaskartelua korttien muodossa

Jouluaskartelun ensimmäinen askel ovat joulukortit. » Marjon kirjoituksesta löydät yleisesti inspiraatiota korttien askarteluun ja monista askartelukaupoista löydät valmiita ohjeita korttien askarteluun. Helpoin tapa askarrella omia kortteja on ostaa valmiita korttipohjia ja söpöjä joulutarroja sekä jouluaiheisia leimasimia.

Joulukorttien viimeinen lähetyspäivä on tavallisesti Lucian päivän hujakoilla. Tätä kirjoittaessani posti ei ole vielä ilmoittanut tämän vuoden viimeistä päivää, mutta se ilmestynee postin kotisivuille viimeistään marraskuussa. Postin » postikortti netistä -palvelun kautta voit lähettää myös omista kuvista tehtyjä postikortteja kätevästi verkossa.

Joulukalenteri joulun odotusta helpottamaan

Lapsena joulukalenteri auttoi jaksamaan pitkän odotuksen jouluaattoon ja mielestäni joulukalenterin voi hankkia myös aikuisena. Joulukalentereita löytyy joka lähtöön ja jokaiselle löytynee se oma suosikki. Suklaa-, salmiakki- tai konvehtikalenteri sopii herkkusuulle ja perinteisen kuvakalenterin ystäville löytyy esimerkiksi partiolaisten joulukalenteri ja kaupoista löytyy myös muita kuvakalentereita.

kaksi joulukalenteria

Joulukalenterit ovat yleensä kertakäyttöisiä, mutta mitä jos hankkisit tänä vuonna kalenterin, josta on iloa pidempään? Klingelin jouluosastolta löytyy » joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu pala palalta riipuksista koostuva rannekoru sekä » pikkupusseista koostuva himmeli, jonka pusseihin voit piilottaa haluamiasi yllätyksiä. Toinen vaihtoehto on tehdä oma joulukalenterisi samalla periaatteella. Kokeile esimerkiksi virittää seinälle narua, johon ripustat söpöjä numeroituja pikkupusseja pyykkipojilla.

Asuvinkkejä pikkujouluihin

Ennen joulua on kuitenkin edessä pikkujouluhumu ja siihenkin löytyy inspiraatiota monista lähteistä. Stylistimme Pauliina on kirjoittanut » pikkujoulumekon valinnasta täällä ja » täältä löydät kolme asuvinkkiä virallisesta rentoon juhlaan.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *