06.12.2017 | Lukuaika: 3 minuuttia

Ensimmäisen adventin koittaessa alkaa vuosi lähestyä loppuaan. Siinä missä jouluvalmistelut kiihdyttävät vauhtiaan, juhlii vuoden viimeinen tähtimerkki, jousimies, syntymäpäiväänsä. Koreilevan ja viimeistellyn skorpioninaisen jälkeen jousimies-nainen on kuin virkistävä pyörre, jonka positiivisuus ja iloisuus hurmaavat kanssaihmiset. Suuret unelmat ja odottavat seikkailut siintävät aina taivaanrannassa ja saavat jousimiehen silmät säihkymään odotuksesta.

Jousimies ja tyyli

Mukavuudenhalu on vallitseva ominaisuus kaikessa mitä jousimiesnainen tekee. Hän rakastaa hyvää ruokaa ja muodikkaita sekä mukavia vaatteita. Lisäksi hän matkustelee mielellään ja imee vaikutteita ympäristöstään. Hän on aidosti kiinnostunut muista maista ja ihmisistä, ja kiinnostuksesta nouseva karisma saa monet lumoihinsa. Tämä intensiivinen perehtyminen näkyy myös hänen suhteessaan muotiin. Jousimiesnainen on toki utelias uusimpien muotivirtausten suhteen, mutta tietää tarkkaan itselleen sopivan tyylin. Selkeys ja eleganttius ovat hänen tyylinsä avainsanoja, jousimies panostaa pukeutumiseen sortumatta kuitenkaan koskaan ylipukeutumiseen. Tärkeää on jättää varaa elämän tarjoamille pienille yllätyksille ja suunnitelman muutoksille, liika laittautuminen voi kostautua rajoituksina!

Jousimiesnainen nauttii luonnossa liikkumisesta ja valitsee mielellään sporttisen asun, jossa on käytännöllisiä elementtejä. Hän kuitenkin mieluusti somistaa asunsa hyppysellisellä eleganssia. Rennon paidan pääntie on somistettu kimallelangalla ja värinä on jousimiehen suosikkiväri laivastonsininen. Kokonaisuuden täydentävät upeasti samansävyiset, joustavat saappaat, jotka ovat mukavat jalassa. Tummansiniseen yhdistettynä herkkä vanharoosanvärinen tikkitakki tasapainottaa kokonaisuutta kauniisti. Mukavat, mokkanahkaa muistuttavasta materiaalista valmistetut jeggingsit pysyvät hyvin jousimiehen menossa mukana. Helmikorvakorut antavat asulle viimeistellyn ilmeen ja naisellisen säväyksen.

Bildschirmfoto 2017-12-06 um 12.53.59

Jousimiesnainen rakastaa juhlia, ennen kaikkea lähimpiensä ympäröimänä. Juhla-asuksi hän valitsee usein klassisia vaatteita. Mustat, kullanväriin taittavat housut, joissa on kapeat lahkeet antavat jousimiehen asuun sopivasti eleganssia. Musta juhlatoppi ja ecrunvärinen neulosbleiseri sopivat saumattomasti asuun ja raikastavat kokonaisuuden. Jousimiesnainen panostaa mielellään myös alusvaatteisiin. Tähän asuun olemme valinneet violetin väriset rintaliivit, joissa on juhlavaa pitsiä. Jousimiesnaisen lempikorukivi on ametisti ja se kimaltelee kauniisti asuun valituissa korvakoruissa. Näyttävät luumunväriset avokkaat, joissa on korkeat korot ja vuohenmokkainen materiaali saavat kenkäfriikin jousimiehen suun leveään hymyyn. Musta, tyylipuhdas clutch-tyylinen laukku viimeistelee asukokonaisuuden.

Bildschirmfoto 2017-12-06 um 12.53.52

Kotinsa jousimiesnainen sisustaa yhdistellen klassisia ja moderneja elementtejä. Jousimiesnainen löytää lukuisia syitä juhlia, ja silloin on tärkeää, että sisustus on ilmava ja että ystäville ja perheelle on tarpeeksi tilaa. Yksittäiset huonekalut tuovat jousimiehen tyyliin persoonallisuutta, kuten esimerkiksi punainen samettisohva.

Jousimies ja rakkaus

Jousimiesnainen uskoo ihmisen perimmäiseen hyvyyteen – myös parisuhteessa. Hän on avoin rakkaudelle optimistisen asenteensa ansiosta ja hurmaa helposti kumppanin itselleen hetken hurmassa tai tositarkoituksella.

Bildschirmfoto 2017-12-06 um 12.52.26

Oinas saa jousimiesnaisen nauramaan – ja sitä hän arvostaa erittäin paljon. Sama aaltopituus niin huumorissa kuin myös elämänasenteessa saa aloilleen asettuneen jousimiehen uskomaan ikuiseen rakkauteen ja kumppanuuteen.

Kahden jousimiehen suhteessa ei seikkailuja puutu. Toisen jousimiehen kanssa jousimiesnainen voi toteuttaa haaveitaan ja luoda uusia yhteisiä haaveita, joihin pyrkiä. Voi hyvinkin olla, että kaksi jousimiestä päätyvät viettämään vanhuudenpäiviään jollekin trooppiselle saarelle elämästään nautiskellen. Jousimiehen ja leijonan suhde on täynnä tunnetta ja sitä johdattaa kuuma intohimo. Näiden kahden vahvan tähtimerkin kohdatessa salamoi myös usein, mutta sovinto onkin sitä suloisempi.

Jousimies viehättyy helposti vesimiehestä. Molemmat tähtimerkit ovat energisiä, luovia ja helposti innostuvia. Se saa inspiraation suhteessa riittämään vuosiksi eteenpäin. Jos molemmat saavat suhteessa riittävästi myös tarvitsemaansa omaa tilaa, voi edessä olla erittäin pitkä ja onnellinen yhteinen tulevaisuus.

Oletko sinä jousimiesnainen ja tunnistat itsesi kuvauksesta? Vai kuvailisitko itseäsi jollain muulla tavoin?

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *