01.12.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Millaisen annin vuosi 2020 onkaan tarjonnut, ja millaisia sankareita me olemmekaan olleet! Jo se antaa aiheen kohottaa maljat meille kaikille! Tänä vuonna saamme unohtaa isot uudenvuodenjuhlat, joihin ainakin osa meistä ovat tottuneet. Mutta uusivuosi on kuitenkin aina uuden alku ja juhlava hetki, jota juhlistamme mielellämme tyylikkäällä pukeutumisella – myös tänä vuonna. Me klingeliläiset kannamme kortemme kekoon juhlatunnelman rakentamisessa ja annamme mielellämme vinkkejä muutamasta, juuri tähän vuoteen sopivasta juhlalookista. Vietätpä uudenvuoden iltaa sitten pienessä seurassa tai digitaalisesti hiukan suuremmassa, toivotamme sinulle ihanaa ja muistorikasta uudenvuodenjuhlaa!

Kimalletta, kimalletta…

Pian on aika sanoa hei-heit kuluneelle vuodelle ja suunnata katseet uuteen ja tulevaan. Kimalle kuuluu perinteisesti uuteen vuoteen, joten kimaltava asu on mielestämme juuri oikea valinta. Suosikkejamme ovat joustavat, kauniisti istuvat kimallemekot, joissa yhdistyy mukavuus ja juhlavuus. Kuvassa Emma on pukeutunut yksinkertaisen malliseen mekkoon, joka on helppo asustaa vyöllä ja upeilla korvakoruilla. Helppo ja rennon näyttävä asu on valmis hetkessä! Jos rakastat yksityiskohtia, vinkkaamme tästä upeasta, kietaisuvaikutelman antavasta mekosta, johon Nina on sonnustautunut – se korostaa naisellisia muotoja täydellisesti. Korviin juhlavat korvakorut, eikä aikaakaan, kun juhlatuuli tempaisee sinut mukaansa!

Linkki: Jerseymekko, Niittivyö, Lasikivikorvakorut, Kietaisutyylinen pliseehelmainen mekko, Klipsikorvakorut, Papuranneketju

Juhlavia poimintoja

Mekko on perinteinen juhlavaatevalinta. Mutta uuden vuoden voi toki ottaa vastaan myös esimerkiksi housuasussa. Kuvassa Emma on pukenut päällensä asukokonaisuuden, jossa on selkeälinjaiset leikkaukset. Joustava ja pehmeä jakku sopii täydellisesti yhteen eleganttien prässihousujen kanssa – konstailematonta ja helposti puettavaa muotia ei voita mikään. Täydennä vielä kokonaisuus pehmeästä vuohennahasta valmistetuilla, klassisilla avokkailla sekä hillitysti kimaltavilla korvakoruilla, niin juhlatyylisi on valmis!

Jos romanttinen tyyli on enemmän sinun makuusi, valitse juhlaan naisellinen pusero, yhdistä se hulmuavaan hameeseen tai kauniisti laskeutuvaan housuhameeseen, ja valmistaudu vastaanottamaan vuosi 2021. Emme kuitenkaan voi olla mainitsematta myös kimaltavaa cocktailmekkoa, jossa on melkein kuninkaallinen tyyli. Sirot korkokengät täydentävät tyylin ja antavat kantajalleen kauniin ryhdin.

Linkki: A-linjainen jakku, Jerseyhousut, Lasikivikorvakorut, Mokkaavokkaat, Röyhelöpusero, Satiinihame

Rento look vuodenvaihteeseen

Ehkä kuulut niihin, jotka näkevät uudenvuodenaaton mahdollisuutena ladata akkujaan kotisohvalla television tai takkatulen äärellä ja hemmotella itseään hiukkasen! Tähän tarkoitukseen tarvitaan juhlavaatteiden sijaan pehmeitä, ihoa vasten miellyttäviä vaatteita, jotka ovat paitsi mukavia myös kauniita. Tyylikäs oloasu tai väljä kaftaani täyttää nämä kriteerit. Oloasuja löytyy nykyisin jokaiseen makuun: sporttisen pelkistettyinä tai pitseillä, kirjonnalla tai muilla yksityiskohdilla somistettuina.

Ehkäpä haluat hemmotella itseäsi lämpimällä kylvyllä ja tuoksuvilla vartalonhoitotuotteilla ennen kuin asettaudut nauttimaan illasta sohvalla? Nyt kun teemme lähes kaiken kotoa käsin, on hyvä varautua kauneushoitojen tekemiseen kotioloissa. Verkkokaupastamme tilaatkin vaatetuksen lisäksi myös kauneudenhoitotuotteet näppärästi kotoa käsin. Näin vältyt kaupoissa kiertelyltä ja lähikontakteilta, joita on yhä hyvä välttää. Ja jos haluat, voit tilata toimituksen aina kotiovellesi asti – tästä ei shoppailu juurikaan enää helpotu!

Linkki: Oloasu, Aamutakki ja yöpaita, Toppi, Oloasu

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *