17.09.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Timantit olivat Marilynin parhaita ystäviä, ja ymmärrän kyllä. Itse nostaisin parhaan ystävän asemaan kuitenkin jotain käytännöllisempää, arkisempaa ja tavanomaisempaa: toimivan käsilaukun. Musta nahkalaukku on juuri tätä. Kyseessä on yksi klassisimmista ja monikäyttöisimmistä naisten asusteista. Laadukas nahkalaukku yhdistää täydellisesti hyödyllisyyden ja hyvän ulkonäön.

Ajatus siitä, että naisen käsilaukusta löytyy aina kaikkea, on useinkin lähellä totuutta. Mieti siis, minkäkokoinen laukku on itsellesi sopiva. Musta väri sopii kaiken kanssa, mutta mieti onko haussa ennemmin kauppakassimallinen isompi laukku vai pienempi esim. olkaimellinen pikkulaukku. Toki käytännöllisyys osaltaan lisääntyy, jos laukku on hiukan isompaa kokoa. Laukkumuodin trendinharjalla on tällä hetkellä reput, jopa ne jo kerran unohdetut pikkureput. Kiitos 90-luvun uudelleen tulemisen, saamme nähdä taas näitäkin unohtuneita helmiä katukuvassa.

 

[14-09-17-1]

 

Panosta laukkuostoksissasi laatuun. Hyvä, laadukas nahkalaukku kestää käyttöä ja vain paranee vanhetessaan. Nahkalaukku kuitenkin vaatii aina vähän hoitoa, vanhetakseen kauniisti. Helppo tapa on suojasuihke, joka mm. suojaa laukkua sadepisaroilta. Tämän lisäksi voidemainen nahanhoitoaine on hyvä lisä huoltorutiineihin. Musta klassinen nahkalaukku on siis paitsi paras ystävä, myös moneen asuun sopiva asuste. Valitse klassinen itsellesi sopiva laukku, joka sekä kokonsa että ulkonäkönsä puolesta kestää aikaa ja kulutusta.

Nahkalaukku on usein itsessään hankinta, joka kliseisesti ilmaistuna maksaa itsensä takaisin. Oikeaa nahkaa olevan laadukkaan laukun laatu näkyy ompeleissa, viimeistelyssä ja yksityiskohdissa. Kannattaa huomioida, että huolellinen työ ja laadukkaat materiaalit maksavat – mutta paras ystäväsi on mukana niin usein, että käyttöhinta/ päivä ei varmasi ole paljon. Laadukas valinta on myös ekologinen valinta, koska laukku kestää käyttöä, etkä ole usein ostamassa uutta.

Musta laukku ei tarvitse kaverikseen juuri mustia kenkiä. Unohda siis nuo vanhat opit. Räväkät kengät ovat helppo tapa piristää asua. Samaa väriä ja sävyä tärkeämpää on asun samanhenkisyys. Katso siis ennemmin, että kengät ja laukku sopivat kokonaisuuteen; värillä ei ole niin väliä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *