19.01.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Painoteollisuuden värijärjestelmästandardin kehittänyt yritys, yhdysvaltalainen Pantone, valitsee vuosittain vuoden värin. Vuoden 2018 vuoden väri on mystinen ja dramaattinen sekä aivan ihastuttava ”ultra violet” eli ultravioletti.
Mielestämme se on erinomainen valinta! Monet klingeliläiset ovat uudenvuodenlupauksissaan päättäneet käyttää enemmän väriä vaatteissaan. Skandinaavisen muodin suosikkivärejä ovat perinteisesti valkoinen, musta, laivastonsininen sekä harmaa, jotka ovat kylläkin tyylipuhtaita, mutta ehkä hivenen tylsiä värivalintoja. Violetti voisikin olla ensimmäinen askel kohti värikkäämpää, trendikkäämpää ja hauskempaa vaatekaappia ja muotivuotta!

Se, missä määrin haluat lisätä vaatekaappiisi violettia, on tietysti henkilökohtainen valintasi. Ehkä innostuit violetista niin, että haluat tehdä siitä asusi päävärin. Silloin kannattaa hankkia vaatekaappiin liila mekko, takki, hame tai housut. Jos puolestaan haluat olla varovaisempi ja käyttää violettia pienemmissä yksityiskohdissa, valitset asuusi kauniin violetin laukun, huivin tai korun. Valikoimastamme löydät monia kauniita vaihtoehtoja.

On tärkeää muistaa, että violetin sävyjä on lukemattomia. Jos et pidä violetin kylmistä ja vahvoista sävyistä, joissa on paljon sinistä, kokeile violetin vaaleampia sävyjä, kuten kaunista kanervan sävyä. Myös violetin punertavat sävyt, jotka häivähtävät jo hieman viininpunaisen puolelle, voivat siinä tapauksessa olla suosikkejasi.

[19-01-18-1]

Juhlan kuningatar pukee jalkaansa violetit kengät

Liilat kengät ovat uskomattoman kaunis, ja samalla tyylikäs, kenkävalinta. Ne erottuvat taatusti massasta kevään juhlissa. Niillä saat uutta särmää ja trendikkään silauksen myös klassiselle pikkumustalle.

[19-01-07-2]

Piristä kevätkotia violetin sävyillä

Mikset käyttäisi violettia myös sisustuksessa? Väripilkut ovat suosittu tehokeino sisustuksessa, sillä ne eivät vaadi liian suuria siirtoja sisustuksen suhteen. Violetti tuo sisustukseen väriä, mutta luo samalla rauhoittavan vaikutelman. Kannattaa kuitenkin välttää violetin liiallista käyttöä sisustuksessa, jottei tilan yleisilmeestä tule liian painava tai liian eteerinen.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *