19.09.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Kaiken tämän fitness-vouhotuksen jälkeen yksi tämän syksyn trendeistä kuulosti korviini aika tylsältä. Kevään alettua kaiken maailman hanki-kesäksi-täydellinen- vartalo-valmennusten mainokset täyttivät kyllästymiseen saakka Facebookin uutisvirran. Minulla on matkaa 50 kiloa ”täydelliseen vartaloon” ja olen epäonnistunut yrityksissäni useammin kuin osaan laskea, joten minua ei ole kovin helppoa motivoida. Sen sijaan nämä mainokset saavat tuntemaan itseni luuseriksi.

”Sporttisuus” oli siis mielestäni aika kulunut ajatus, mutta aikani asiaa pohdittua löysin myös toisen kulman. Urheiluvaatteet ovat mukavia, eikä ne paina tai hankaloita liikkumista. Muutama vuosi sitten omistin ihanan tekonahkatakin, jonka kanssa en voinut nostaa käsiä ylös. Sitä oli kuitenkin käytettävä, koska se oli niin I-HA-NA! Kuulostaako tutulta? Tänä syksynä voin siis pukeutua sekä mukavasti, että trendikkäästi. Aivan mahtavaa!

Nämä jerseyhousut saivat huomioni selatessani Klingelin syksyn uutuuksia ja etsiessäni huvin vuoksi vaihtoehtoa rakastamilleni leggareille. Näissä housuissa valkoiset raidat tuovat niihin sporttisen ilmeen, eikä housu silti näytä urheiluvaatteelta. Näihin voisi sopia upeasti vaikkapa korkokengät, sekä yläosaksi samaa sävyä oleva paita. Kokonaisuus olisi näyttävä myös mustavalkoisena.

Myös svetarimekosta huokuu sporttisuus. Tämän ihanuuden voisin pukea päälleni vaikka tekonahkahousujen kanssa.

Sporttisuus trendinä tuo myös helpotuksen ainaiseen kenkäongelmaani. ”Tässä iässä” moni alkaa arvostamaan mukavuutta eri tavalla kuin ennen, eikä tämän 180-senttisen varren kanssa tulisi käytettyä korkojakaan. Ostoslistalla onkin Kappa-lenkkarit, jotka ovat sekä trendikkäät, että mukavat jalassa. Huippua!

Toinen syksyn houkuttelevista trendeistä on metallinhohtoisuus. Esimerkiksi tämä Laura Kentin takki miellyttää silmääni todella paljon. Takista löytyy myös toinen syksyn trendi, nimittäin tekoturkis (kauluksessa).  Metallinhohtoa voi tuoda asukokonaisuuteen myös pieninä annoksina asusteilla, mikäli se suuressa mittakaavassa tuntuu vieraalta. Esim. metallinhohtoiset vyöt, laukut tai kengät tuovat raikkaan ripauksen erilaisuutta.

Voiko pluskokoinen olla sporttinen?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia
 1. Katsoin tuota pitkää tikkitakkia Onko mustana. Kuinka pitkä on? Minulla on ongelmana rinnanympärys. Nykyiset takit on rinnankohdalta niin tiukkoja. Olen vain 152 pitkä ja ylipainoa. En sure ylipainon koska ikää on paljon. Olisi,pitkän takin osto kysymyksessä nyt syksyn aikana.

  1. Hei Kaarina,
   Löysin sinulle verkkokaupastamme valikoiman mustia tikkitakkeja, joissa suodattimen voi asettaa koskemaan eri mallistojamme. Valitsin sinulle mallistoistamme plus-koon mallistoja: https://bit.ly/2QdDmm6
   Blogin takkia on vain tuossa metallinhohtavassa roosan sävyssä.
   Toivottavasti löydät oman takkisi linkin takaa! Ihastuttavaa syksyn jatkoa.

 2. Teillä on kyllä positiivinen aarre…. Jenni 🙂
  Unohtuu oma koko ja ympärysmitta…..ja innostus uusista syys- ja talvivaatteista saa vallan.
  Kiitos Jennille taas kannustavasta kirjoituksesta.

  1. Hei,
   Kiitos posiitivisesta palautteestasi. On ilahduttavaa kuulla kuinka innostus tarttuu blogista ja saa löytämään uusia ideoita omaan tyyliin.
   Värikästä ja mukavaa syksyä sinulle!