03.03.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Luovan » vesimiehen jälkeen koruhoroskoopissamme tutustutaan herkkiin kaloihin ja heidän korumieltymyksiinsä. Millaisia persoonia kalat ovat ja miten heidän luonteensa heijastuu heidän tyyliinsä? Millaisilla koruilla kalat viimeistelevät asukokonaisuutensa? Entä mitä jalokiviä kalojen kannattaa valita tuodakseen parhaat puolensa esille?

Kalojen olemus ja tyyli

Kaloja pidetään luonteeltaan empaattisina, huolehtivaisina ja mielikuvitusrikkaina. He uppoutuvat mielellään päiväunelmiin, joista he ammentavat uutta energiaa arkeensa. Tunteelliset kalat ovat hyvin vaikutusalttiita, ja he aistivat helposti herkillä tuntosarvillaan lähiympäristönsä tunnelmia ja mielialoja. Kalojen suuri vahvuus ovatkin sosiaaliset taidot. He pyrkivät ihmissuhteissaan harmoniaan ja osaavat ilmaista kantansa tekemättä siitä suurta numeroa. Luonteellensa uskollisina hillityt kalat päätyvät usein koruvalinnoissaan tyylikkäisiin ja vähäeleisiin luomuksiin. Herkät ja jopa leikkisät korut ovat heidän heiniään.

Kalojen koruvalinnat

Vaikka kalat ovat vaatimattomia eivätkä viihdy huomion keskipisteenä, heidän olemuksestaan huokuu tietty tyylitaju. Heillä on kyky tuoda vaatteiden ja asusteiden avulla esiin sekä hienotunteinen että leikkisä puolensa. Kalojen hyvän olon asukokonaisuus koostuu pehmeänvärisistä, pehmeistä ja laskeutuvista vaatteista täydennettynä herkillä koruilla. He rakastavat luovaa vaatteilla leikittelyä ja ilmaisevat itseään mielellään myös korujen kautta. Kalojen pehmeänvärisiin vaatteisiin sointuvat kauniisti hopean- ja platinanväriset korut. Heidän tyyliään ohjaa motto: hillittyä muttei koskaan tylsää!

Kalojen voimakivet

Ametisti on yksi kalojen tärkeimmistä jalokivistä. Se symboloi hengen puhdistavaa voimaa ja selkeyttää kalojen ajatusten ja tunteiden viidakkoa. Lisäksi se vahvistaa herkkien kalojen keskittymiskykyä sekä helpottaa objektiivista ajattelua. Sen ansiosta kalat pystyvät tehokkaammin tekemään nopeita päätöksiä. Ametistin sanotaan myös poistavan lukkoja ja estoja sekä edistävän tunteiden ja ristiriitojen käsittelyä unissa.

Kuulla on erityinen yhteys intuitioon, joten ei ole yllättävää, että kuukivi on yksi kalojen voimakivistä. Koska kalat ovat herkkiä aistimaan mielialoja, he tarvitsevat hektisen arjen keskellä pieniä hengähdystaukoja pitääkseen tunne-elämänsä tasapainossa. Epävarmuuden hetkellä kuukivi palauttaa kalat takaisin intuition lähteille ja auttaa heitä erittelemään tunteitaan. Kuukivessä on lukemattomia eri puolia, jotka ovat nähtävissä riippuen siitä, miten valo heijastuu siihen – aivan kuten kuu näyttää erilaiselta eri kuun vaiheissa.

Jadella on tärkeä asema eri kulttuureissa, ja perimätiedon mukaan se symboloi viittä suurta hyvettä: viisautta, oikeudenmukaisuutta, vaatimattomuutta, lempeyttä ja rohkeutta. Kaloille tämä vihreä jalokivi tuo harmoniaa ja tasapainoa – toisaalta vahvistamalla avoimuutta ja elämäniloa, toisaalta muistuttamalla rauhoittumisen ja hiljentymisen tärkeydestä. Saavutettu tasapaino ja sisäinen rauha auttavat kaloja nauttimaan elämän kauniista asioista – ja ne vaikuttavat suotuisasti myös kalojen rakkauselämään.

Myös koralli on kaloille sopiva jalokivi – sanotaanhan sillä olevan positiivinen vaikutus ihmissuhteisiin. Korallia suositellaan lämpimästi niille, jotka haluavat vahvistaa itsetuntoaan ja arvostavat harmonisia ja rakastavia ihmissuhteita. Koralli on tietysti aina hyvä valinta myös kaunista hehkua tuovan värinsä ansiosta.

Jos olet tähtimerkiltäsi kalat, tunnistitko itsesi kuvauksesta ja osuiko horoskooppi oikeaan koruvalintojen osalta? Onko sinulla tietty korutyyli vai yhdistätkö iloisesti kaikenlaisia koruja keskenään? Jätä kommenttia alla olevaan kommenttikenttään!

 

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *