04.01.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Tyyliasiantuntija Katarina Althin on valinnut mallistoistamme vaatteita ja asusteita modernille, muotitietoiselle pohjoismaiselle naiselle teemalla Scandinavian chic by KLINGEL. Katarina vastaa sen tiimoilta muutamaan kysymykseemme.

Miksi olet valinnut konseptin Scandinavian chic by Klingel?

Olen tehnyt yhteistyötä Klingelin kanssa jo lähes vuoden ajan ja oppinut tänä aikana tuntemaan heidän fantastisen valikoimansa. Sieltä löytyy todellakin jokaiselle jotakin. Mutta ensisilmäyksellä saattaa olla vaikeaa löytää Klingelin valikoimasta juuri näitä tyylipuhtaita, selkeälinjaisia perusvaatteita. Siksi haluan raottaa ovea ja nostaa esiin joitakin täyskymppejä, joita itse rakastan ja käytän.

Mikä on mielestäsi tunnusomaista skandinaaviselle tyylille?

Ajattomuus. Hillityt värit, kuten luunvalkoinen, beige ja maanläheiset sävyt. Korkea laatu ja normaalia hivenen ylellisemmät materiaalit. Eli kestävän kulutuksen termein vaatteet, joilla on pitkä elinikä, ja joita voidaan yhdistellä lähes loputtomiin.

Kuinka sitten muunnella tyyliä niin, ettei se tunnu tylsältä?

Asusteilla, kengillä ja koruilla leikittely tuo tyyliin vaihtelua. Tyylissä eivät ole kyseessä vaatteet, jotka erottuvat vaatekaapissa eniten, vaan vaatteet, joita huomaan monien haluavan, mutta joita heidän mielestään on vaikea löytää ja ostaa. Vaatekaupoissa niin moni muu vaate vetää huomion puoleensa, jolloin on helppo lipsahtaa kohteesta ja ajautua harhateille. Mutta kun on onnistunut kokoamaan vaatekaappiinsa hyvän valikoiman perusvaatteita sieltä löytyy aina hyviä luottovaatteita, joista on helppo rakentaa hyvin pukeutunut tyyli.

Mitkä ovat kolme ehdotonta suosikkiasi?

Ensimmäinen on vyöllä sidottava, harmaa villakangastakki, joka sopii sekä mustaan että farkkuihin. Harmaa on hyvä vaihtoehto mustalle, sillä se on pehmeämpi väri kasvoja vasten varsinkin kun ihonvärimme kalpenee näin syksyllä.

Toinen suosikkini on luunvalkoinen kašmirneule. Kun haluat luoda elegantin vaikutelman kannattaa valita luunvalkoinen väri kovan liidunvalkoisen sijaan.

Ja viimeiseksi valitsen ruskeat mokka-avokkaat, joita käytän farkkujen kanssa. Niiden väri on kuin farkkujen tikkauksissa usein käytetty pronssiin vivahtava ruskea, ja ne antavat siksi hyvin pukeutuneen vaikutelman. Kyseessä on pieni yksityiskohta, mutta juuri sellaisista finesseistä skandinavian chic -tyylissä on mielestäni kyse.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti
  1. Yksinkertaisen tyylikästä..toisiinsa sopivilla vaatteilla..vaikkapa viikonloppureissulle mukaan..muutamalla asusteella juhlavammaksi!!Eikä maksa maltaita tyylikäs kokonaisuus!!