07.05.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevään kellomuoti on täällä! Asiaan perehtymätön voisi erehtyä ajattelemaan, että kelloa käytetään vain ajannäyttäjänä, eikä se itsessään ole sen kiinnostavampi. Silloin on aika ajatella uusiksi ja antaa tämän kirjoituksen johdattaa sinut kellojen monipuoliseen maailmaan. Pian saatat jo huomata olevasi itsekin kellojen hurmiossa, aivan kuten me Klingelillä!

Rannekelloissa on yhtä paljon eroja kuin niiden kantajissakin. Kellot voidaan luokitella eri tyyleihin esimerkiksi rannekkeen materiaalin mukaan. Joissakin kelloissa on jaloteräksinen ranneke, toisissa ranneke on jämäkkää tekstiiliä. Näiden lisäksi rannekemateriaaleissa on vaihtoehtoja aina puusta joustavaan silikoniin. Oletko jo huomannut Laimerin hauskat puukellot? Rannekkeen lisäksi kellotaulun muoto vaikuttaa oleellisesti kellon ilmeeseen. Kellotaulu voi olla pyöreä ja selkeä tai virtaviivaisen suora, leveän rannekkeen jatke. Rannekello sopii jokaiselle pukeutujalle ulkomuodosta ja tyylistä riippumatta, eli voit vapaasti valita mieleisesi kellon sen ulkonäön ja ominaisuuksien mukaan.

Rannekello koristaa asun

Tänä keväänä rannekellot loistavat upeissa väreissä. Rannekelloista löytyy useita vihreän eri sävyjä, vaaleanpunaisia ja violetteja rannekkeita sekä raikkaita häivähdyksiä turkoosista merensiniseen. Hassuttelevan värikkäät Picto-kellot piristävät niin yksivärisinä kuin innostavissa tuplaväreissäkin. Monilta merkeiltä löytyy nyt kauniita väriyhdistelmiä. Aina muodissa pysyvät ikisuosikit ovat tietenkin metallinväriset, kullan, hopean ja erityisesti ruusukullan väriset kellot. Hempeä ruusukulta valloittaa sekä yksinään että muihin väreihin yhdistettynä. Rannekello voi olla ulkomuodoltaan kuin kaunis koru, esimerkiksi yksinkertaisena, kultaisena ketjuna tai kauniin kukkalaatoin somistettuna.

Vielä muutama vuosi sitten ajatus älykellosta saattoi kuulostaa utopistiselta, mutta nyt ne ovat täällä. Älykello osaa mitata aktiivisuutta ja unen laatua, sillä voi säätää soivaa musiikkia ja halutessaan sen voi kytkeä puhelimeen niin, että kello osaa ilmoittaa saapuneista viesteistä tai kalenterimerkinnöistä. Kauniita ja tyylikkäitä naisten älykelloja löytyy esimerkiksi merkiltä Fossil Q.

Nappaa talteen omaperäiset löydöt, kuten hauskat teemakellot! Syksyä varten voit jo nyt valmistautua oktoberfest-henkisillä, alppitähdin koristelluilla rannekelloilla. Tai mikset yllättäisi parasta ystävääsi hänen omalla tähtimerkillään varustetulla horoskooppikellolla!

Rannekello viimeistelee minkä tahansa asukokonaisuuden ja sopii niin juhlavaan kuin arkiseenkin pukeutumiseen. Onko sinulla jo kultaakin arvokkaampi luottokello vai kutkuttaako uuden ostaminen? Kello on asusteiden ikiklassikko ja onneksi niitä voi olla korulippaassa useampikin eri asukokonaisuuksia varten. Kerro kommenttikentässä, mitä ominaisuuksia sinä arvostat rannekellossa!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *