24.07.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Kesä on täydessä vauhdissa, ja vaikka se saattaa olla monella tapaa poikkeava, tietyt asiat tuovat yhä perinteistä suvitunnelmaa: aurinko, saunominen ja uiminen sekä pitkien, valoisien iltojen grillituokiot. Mahdollinen lomakausi ja kesän pitkät päivät luovat myös paremmat puitteet nauttia läheisten seurasta erikoisen ja monella tapaa raskaan kevään jälkeen. Tässä blogipostauksessa haluamme jakaa kuvia ja tunnelmia kuvauksistamme, jotka teimme kenkäkampanjaamme #walkwithklingel varten.

Kesä, kesä, kesä…

Tee retki järven rantaan, käy jäätelöllä ja kahvikupillisella torikahvilassa tai istahda lähimetsään puun alle kuuntelemaan linnunlaulua. Nauti kaikilla aisteilla – haista, maista ja kuule, kun kesä kutsuu!

Rantapäivän jälkeen

Rannalla vietetyn päivän jälkeen on usein raukea olo. Pue ylle mukavat vaatteet ja vietä rauhoittava ilta ystävän seurassa. Lasi viiniä tai mukillinen lempiteetä omalla parvekkeella tai terassilla on rentouttava päätös päivälle.

Aloita ja lopeta päivä parhaalla mahdollisella tavalla

Jos kuulut niihin onnekkaisiin, jolla on uimakelpoinen ranta lähellä, käytä tilaisuus hyväksesi ja aloita tai lopeta päivä pulahduksella. Ihana kesärutiini vailla vertaa!

Viimeiseksi haluamme muistuttaa meneillään olevasta Facebook-kilpailustamme! Juuri nyt voit nimittäin voittaa 100€:n arvoisen lahjakortin verkkokauppaamme! Löydät kilpailun täältä: https://www.facebook.com/klingel.fi/posts/2996698100379749

Toivotamme sinulle onnea kilpailuun sekä mukavia kesäpäiviä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *