24.06.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesämuoti tuo tullessaan avarampia kaula-aukkoja. Dekoltee pääsee kauniisti oikeuksiinsa, kun kaulaan ripustaa näyttävän statement-korun. Esittelemme tässä blogikirjoituksessa kolme erityylistä statement-kaulakorua, joiden ympärille olemme rakentaneet yhteensopivan kesäasun.

Sinisävyinen koristekivikoru kruunaa elegantin kesälookin

Sininen on kauden trendiväri, mikä näkyy myös korulippaassa. Ensimmäisen asukokonaisuuden kruunaa statement-kaulakoru, jossa on koristekiviä sinisen ja ruskean sävyissä. Koristekivet säihkyvät kauniisti auringossa ja korostavat kauniisti sinisiä silmiä. Koru on tyylikäs asuste arki-, juhla- tai toimistoasuun.

Koska koru on itsessään näyttävä, muun kokonaisuuden tulee olla suhteellisen pelkistetty ja värit hillittyjä. Tässä tapauksessa kannattaa väreiksi valita joko valkoista tai sinistä. Lyhythihainen, valkoinen » Dress In -pusero antaa kaulakorun upeiden värien nousta kauniisti esiin, kun taas saman malliston siipihihallinen, laivastonsininen pusero antaa hillitymmän, mutta juhlavamman taustan kaulakorulle. Jatka koristekivien asettamaa bling-bling-linjaa strassisomisteisilla, turkoosinvärisillä varvassandaaleilla (ihanan kesäiset ja ajankohtaiset!) ja kimaltavapintaisella, vaaleansinisellä shopperilla.

Pinkki-hopeanharmaa solmukoru on pohja rennolle kesäasulle

Tykkäätkö rennosta tyylistä, mutta haluat asun pysyvän silti naisellisena? Pinkki-hopeanharmaa statement-kaulakoru on pirtsakka väripläjäys, johon kelttikorumaiset solmut antavat ajatonta ilmettä. Kun yhdistät koruun farkkutakin  ja » Laura Kent -farkkucaprit, saat luotua rennon asukokonaisuuden vaikkapa shoppailu- tai lomaretkelle. Takissa ja capreissa toistuvat korun värit: takissa on pinkit ompeleet ja lahkeensuiden painatuksessa pinkki pääväri. Viimeistele kokonaisuus tummanpinkillä » Emma & Kelly -käsilaukulla ja kirkkaanpinkeillä » Filipe Shoes -nahkatennareilla, ja asukokonaisuus on valmis!

Merihenkisen palmikkokorun ympärille rakentuu naisellinen loma-asu

Merihenkinen tyyli on klassinen, naisellinen ja raikas, ja sen vie mielellään mukanaan lomamatkoille. Tämän asun pohjana on sinipunavalkoinen statement-kaulakoru, joka on punottu palmikkomaisesti. Palmikkokoru nousee hyvin esiin valkoiselta Laura Kent -pusakalta, joka toistaa korun värimaailmaa ja korostaa kauniisti kantajansa päivettynyttä ihoa. Pohjepituinen, punainen hame samasta mallistosta hulmuaa naisellisesti ja pitää kiinni värilinjasta.

Klassinen merihenkinen väritrio jatkuu asusteissa: sinivalkoraidalliset espradrillot hurmaavat punaisella ankkuriapplikoinnillaan ja sinivalkoraidallisessa olkihatussa ja siniraidallisessa rantakassissa komeilee punainen ranskankielinen teksti. Rantakassi on valmistettu aidosta oljesta, mutta sen kangasvuori antaa sille huolitellun ilmeen. Hellehatussa on leveä lieri, joka suojaa erinomaisesti auringonpaisteelta.

Statement-kaulakorut ovat todellinen muodikas kannanotto, kuten nimityskin jo sanoo. Mikä blogikirjoituksen koruista sykähdytti sydäntäsi? Entä nousiko joku asukokonaisuuksista ylitse muiden? Jätä kommenttia alle.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *