15.05.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Puolet toukokuusta on jo takana päin, ja kesä on lähempänä kuin koskaan. Vaikka tuleva kesä on varmasti poikkeuksellinen, se pitää toivottavasti sisällään paljon aurinkoisia säitä ja uimamahdollisuuksia. Leppoisasta rantaoleilusta sekä mieltä ja kroppaa virkistävistä uimareissuista haaveilevan katse kääntyykin nyt kesän uimapukumuotiin. Tässä blogipostauksessa annamme vinkkejä uimapuvun valintaan ja juuri omalle vartalolle sopivien mallien ja värien löytämiseen.

Se oikea juuri sinulle

Pari viikkoa sitten kirjoitimme blogikirjoituksen rantamuodista, jossa puhuimme uimapuvun tai bikineiden valinnasta ja ennen kaikkea siitä, että on tärkeää valita uimaasu, jossa viihtyy ja tuntee olonsa hyväksi. Oikean mallin löytyminen ei aina ole helppoa, ja se saattaa vaatia aikaa ja useiden vaihtoehtojen kokeilemista.

Jos et ole täysin tyytyväinen omaan vartaloosi, on yksivärinen uima-asu usein paras vaihtoehto. Se ei ole liian silmäänpistävä, mutta nostaa kropan omat muodot kauniin luonnollisesti esiin. Jos tunnet, että pelkkä uimapuku on liian paljastava yleisillä rannoilla oleskeluun, kiedo turvaksesi kevyt kylpytakki tai suuri huivi. Jos olet vannoutunut uimapuku-ihminen ja viihdyt rannalla sekä kylpylässä, valitse silloin värikkäästi kuvioitu uima-asu.

Sulaudu sineen…

Sininen ja valkoinen ovat perinteisesti upeasti yhteensopivat värisävyt, mikset siis yhdistäisi uimapukuasi meren ja järven sävyihin? Oiva vaihtoehto myös sinulle, joka et osaa päättää yksivärisen ja kuvioidun väliltä. Yksityiskohta, kuten eteen sijoitettu solmusomiste, korostaa kauniisti vartalon muotoja ja povea.

Sinulle, joka rakastat kuvioita!

Etkö osaa päättää, minkävärisen uimapuvun valitset? Ei hätää, ratkaisu on helppo: valitse monivärinen! Saat samassa paketissa monta suosikkiväriäsi ja kuviointi saa uima-asun elämään. Jos suinkin luulet, että tunnet olosi kotoisaksi värien syleilyssä, valitse tänä kesänä itsellesi kuvioitu, monivärinen uima-asu!

Stailaa uima-asu asusteilla

Rannalle tai kylpylään meno on aina ajatusasteella rentouttavaa ja mieltä virkistävää puuhaa, mutta ne, jotka eivät tunne oloaan täysin varmaksi liian paljastavassa asussa, voivat kokea tilanteen myös epämukavaksi. Kuten yllä jo mainittiin, yksi keino on lisätä asuun volyymia asusteilla tai vaikka sirolla sarongilla. Näyttävä aurinkohattu tai koristeelliset sandaalit täydentävät asun ja vievät pois alastomuuden tunnetta.

Tärkeintä on, että valitset uima-asun, jossa itse viihdyt. Muiden antamat trendivinkit antavat suuntaviivoja tarjolla olevista vaihtoehdoista, mutta vain sinä tiedät, mikä uima-asu saa sinut tuntemaan itsesi juuri siksi ihanaksi naiseksi, joka olet.

Huolimatta tulevan kesän epävarmuudesta, toivotamme sinulle paljon aurinkoisia hetkiä rannalla, kesämökillä tai parvekkeella hyvän kirjan tai uintiharrastuksen parissa.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *