02.07.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevyttä, vilpoisaa, rentoa ja hengittävää. Siinä tärkeät pukeutumisen avainsanat oikeastaan joka kesään. Niiden lisäksi haluaisin lisätä tälle kesälle listaan vielä ehdottomasti värit! Kesä, lämpö ja valo tuovat rankkojen aikojen jälkeen aina toivoa ja iloa, ja värit sopivat siihen täydellisesti.

Värit vievät kesätunnelmaan

Lisäämällä asuun värejä saamme ruskettuneen ihon loistamaan. Lisäksi värithän oikein nauttivat auringosta! Ja vaikka se sateinenkin sää osuisikin loma-ajankohdalle, niin värit energisoivat aina positiivisesti. Älä kuitenkaan unohda valkoista. Valkoinen väri raikastaa monta kesäasua. Jos puhdas valkoinen ei tunnu omalta, valitse sen sijaan vaikkapa vaalea pellava tai vaaleansininen farkku. Kesällä toki ennakkoluuloton yhdistelykin on erittäin sallittua, eli vaikka valkoinen ja keltainen eivät normaalisti kuuluisi vaatekaappiisi, koita rohkeasti tänä kesänä erilaisiakin yhdistelmiä. Yhdistä keskenään esimerkiksi oranssia ja pinkkiä, jotka ovat klassisia kesän väripilkkuja.

Linkki: Kukallinen puuvillatunika, Raidallinen viskoosipusero, Housut, Pitsisomisteinen toppiOikeanlaiset materiaalit viilentävät

Lomamuodissa kannattaa laittaa paljon painoarvoa vaatteiden materiaaleihin. Kesäisen ohuet materiaalit hengittävät, mikä tekee niistä miellyttäviä käyttää kuumassakin säässä. Sifonkisia ja ohuita puuvilla- ja pellava-asuja on lisäksi helppo kantaa mukana, koska ne eivät vie paljon tilaa, eivätkä paina laukussa paljon. Monikäyttöisyys on myös lomamuodin avainsana. Oletpa sitten menossa hellelomalle, mökille tai vaikkapa vain päiväksi rannalle, ei kukaan meistä halua kantaa liikaa vaatteita mukanaan. Hellemekko taipuu hyvin terassilounaallekin, ja monet kesäiset paidat sopivat aamusta iltaan vain koruja tai kenkiä vaihtamalla.


Linkki: Kauluksellinen pellavamekko, Pusero, Kukallinen paitamekko vyöllä, Kukallinen pellavahame


Ysäritrendit valloittavat

Trendikäs pukeutuja valitsee ysärihenkeen sopivat shortsit – rohkea jopa pyöräilyshortsit – sekä värikkään, pidemmän tunikamallisen yläosan. Tyyli on trendikäs, kesäinen ja monelle sopiva. Koska olemme kansana jo omineet leggingsit tiukasti osaksi pukeutumistamme, on harppaus kevyempiin ja lyhyempiin pyöräilyshortseihin lyhyt. Tänä kesänä, kun ilo ja 90-luvun trendit kohtaavat, ovat satiini ja värikkäät juhlatopit entistä enemmän esillä arjessakin. Ja kesälomallahan nämä kaksi muodostavat täydellisen parin. Juhla ja aurinko!


Linkki: Bermudat, Sifonkipusero, Farkkushortsit, Toppi


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *