28.06.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Aurinko herättää halun vaihtaa tummat sävyt kirkkaisiin väreihin. Raikkaat sorbettisävyt ja muut pirskahtelevat värit yksinkertaisesti tuntuvat kesältä. Jo muutama hyvin valittu väripilkku päivittää tyylisi: kesäisillä asusteilla stailaat asusi hetkessä hellepäiviin sopivaksi. Kurkkaa vaatekaappiisi ja tee pientä inventaaria: olisiko kenties ennen lomaa tarvetta uudelle hellehatulle, huiville tai rantakassille?

Hellehatut

Mikään ei herätä kesätunnelmaa nopeammin kuin hellehattu. Se suojaa kasvoja, varjostaa silmiä ja tuo asuusi nostetta. Esimerkiksi klassinen leveälierinen olkihattu yhdistettynä kukalliseen maksimekkoon huokuu vanhanajan romanttista tyyliä. Kapealierinen hattu sekä pusero, jakku ja housut tekevät rennon itsevarman vaikutelman. Jos kaipaat hatultasi lisää näyttävyyttä, valitse malli, jossa on kuviollinen nauha tai vaikkapa kukkasomisteet. Mätsää mieluusti hatun nauha ja somisteet vaatteiden väriin, niin asusi näyttää tasapainoiselta. Vinkki: voit myös itse kietoa hattuusi erilaisia koristenauhoja tai vaikkapa huivin, niin saat vaihtelua asustearsenaaliisi.

Linkki: Hattu 1, Hattu 2, Hattu 3, Hattu 4

Huivit

Huivi on asusteiden ykkönen kesälläkin: kevyt huivi suojaa auringolta ja vähän paksumpi huivi lämmittää viileinä kesäiltoina. Helposti yhdisteltävä huivi on monipuolinen asuste, jolla saa helposti vaihtelua asuun. Jo yhdestä huivista riittää moneksi, eikä sitä tarvitse käyttää vain kaulalla. Pienen neliöhuivin voi solmia päähän hiuspannaksi, pitkän huivin voi kietaista väripilkuksi rantakassin kahvaan tai hellehatun ympärille, ja ison huivin voi sitoa lanteille pareoksi. Lisää stailaustapoja saat panostamalla muutamaan erimalliseen ja -väriseen huiviin. Psst! Huivi on täydellinen mukaan otettava matkalle, sillä se antaa lisää käyttömahdollisuuksia vaatteille, mutta vie vain vähän tilaa matkalaukusta!

Linkki: Huivi 1, Huivi 2, Huivi 3, Huivi 4

Rantakassit

Innokas auringonpalvoja tai uimari ei tule toimeen ilman rantakassia, ainakaan kun on päässyt sellaisen makuun. Ja kyllä, rantakassia on ihan ok vaihtaa useammin kuin muita laukkuja, sillä se joutuu kokemaan vähän kovempaa elämää kuin peruskäsilaukku. Rantakassi joutuu säännöllisesti kosketuksiin auringonvalon, hiekan, aurinkovoiteen ja (suola)veden kanssa. Rantakassia valittaessa kannattaa pitää mielessä, että sen on oltava tarpeeksi tilava. Siihen pitää mahtua yhden tai useamman ihmisen uima-asu, pyyhe, aurinkovoide, vesipullo ja ehkä hyvä kirjakin. Joskus kassiin on hyvä sopia evästäkin, jos rannalla aikoo olla pitkään. Mieluisa ulkonäkö on tietenkin aina plussaa. Erilaiset kuviot ja applikoinnit, kuten niitit, paljetit, punokset ja pitsi, antavat oman tunnelmansa rantapäiviin.

Linkki: Käsilaukku, Shopperi, Raitakuvioitu kassi, Shopperi

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *