23.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Koko ajan lisääntyvä valon määrä herättää meissä pohjolan asukeissa jotain henkiin. Se saa meidät tulemaan esiin kuorestamme niin, että alamme kiinnittää ympäristöömme huomiota ihan eri tavalla kuin talven tai syksyn pimeydessä. Vaatetukseemme alkaa vähitellen ilmaantua muutakin kuin mustaa, harmaata tai ruskeaa – johtuneeko tämä siitä, että voimme viimein nähdä värit kaikessa komeudessaan? Ken tietää, mutta alamme joka tapauksessa pukeutua enemmän ja enemmän raikkaisiin ja kirkkaisiin väreihin ja mukavan kevyisiin materiaaleihin. Tässä blogipostauksessa esittelemme kevään ja kesän 3 trendikkäintä housuvinkkiä.

Leveitä lahkeita & rentoa eleganssia

Ensimmäinen housuvinkkimme on culottes-housut, jotka tuovat tuulahduksia 40-luvun naisellisesta tyylistä. Niiden näyttävä leveys ja vajaamittainen pituus luovat rennon elegantin lookin, joka huokuu sekä tyylikkyyttä että lomatunnelmaa. Ne ovatkin todella monikäyttöiset: stailaat culottes-housut juhlaan yhdistämällä niihin sirot avokkaat tai sandaletit, mutta kun sujautat jalkaan mutkattomat pistokkaat tai lenkkarit, olet valmis vaikkapa kaupunkikierrokselle. Psst! Culottes-malli on yhtä ilmava kuin hame, mutta hikoillessa säästyy reisien vastakkain hankaukselta. Tämä on tärkeä ominaisuus ainakin osalle meistä.

Linkki: Culottes-housut, Leveät raitahousut, Kuvioidut culottes-housut, Culottes-housut


Kirkkaita värejä tai pehmeitä pastelleja

Tänä vuonna ei säästetä väreissä. Toinen housuvinkkimme on värikkäät farkut tai housut. Keväällä ja kesällä pukeudutaan eri väreihin tai jopa erilaisiin kuvioihin. Tietenkin, jos räikeät värit ovat sinusta liikaa, voit kokeilla karamellinpehmeitä pastelleja. Näinä aikoina sitä todella kaipaa jotain pirteää katsottavaa, joten et voi mennä vikaan, valitsitpa sitten minkä värin hyvänsä!


Linkki: Kapeat prässihousut, Farkut, Vajaamittaiset kukkafarkut, Tyköistuvat housut


Mukavuus ennen kaikkea!

Yksi hyvä asia jatkuvasta kotoilusta on ainakin seurannut, ja se on, että vaatteiden mukavuus on noussut arvoonsa ja siitä ei enää haluta tinkiä. Mekin noudatamme tätä linjaa, minkä vuoksi kolmas housuvinkkimme on joggersit. Nykyään löytyy paljon valinnanvaraa perinteisistä verkkareista ja collareista trendikkäisiin ja jopa tyylikkäisiinkin joggers-malleihin, jotka sopivat muuhunkin kuin vapaa-aikaan. Ja kaikki mallit ovat yhtä mukavia, kokeile vaikka itse!


Linkki: Joggersit, Seeprakuosi-joggersit, Joggersit, Svetarihousut


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *