16.04.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tyylikäs bleiseri on varma sijoitus tänä keväänä. Se on täydellinen vaihtoehto kevyeksi takiksi ilmojen lämmetessä. Leikkauksesta riippuen bleiseri antaa tyyliin sekä ryhtiä että rentoutta. Jos haluat viedä tyylisi astetta edustavammaksi, pukeudu kokonaiseen jakkupukuun. Naisten jakut, bleiserit ja housupuvut ovat jo pidempään olleet uskottavan bisnestyylin perusta, ja tällä muotikaudella ne ovat tehneet vahvan paluun vaatekaappeihin. Moderniin makuun sovitettuna, totta kai!

Karkkikaupassa & jäätelökioskilla

Klassinen bleiseri näyttäytyy tänä keväänä väreissä, joilla saa herkutella. Nyt nähdään väriherkkuja pastellisista pehmisväreistä ja kirkkaista karkkisävyistä kirpakoihin sorbettiunelmiin. Tavallisesti varma värivalinta, musta, tuntuu tällä kertaa jopa hieman… uskallammeko sanoakaan, tunkkaiselta. Nyt leikitellään säväyttävillä väreillä ja näyttävillä kuvioilla. Kevättä rinnassa!

Linkki: Bleiseri 1, Bleiseri 2, Bleiseri 3

Päivitetty vaateklassikko

Päästä sisäinen muotikosmopoliittisi esiin pukeutumalla moderniin jakkuun, joka on päivitetty tähän päivään. Nyt pukeudutaan aavistuksen verran ylisuureen bleiseriin tai edestä avoimeen jakkuun. Reilunkokoiset kauluskäänteet tai rennosti solmittu vyö ovat se juttu. Trendikäs bleiseri esiintyy edukseen esimerkiksi leveiden housujen tai hameen kanssa. Yhteensopiva asukokonaisuus näyttää, että sinulla on kaikki langat käsissäsi.

Linkki: Bleiseri 1, Bleiseri 2

Itsevarma päästä varpaisiin

Oletko löytänyt luottobleiserin, joka istuu kuin valettu? Mikset sitten saman tien panostaisi kokonaiseen asuun ja hankkisi bleiseriin sopivat siistit housut? Housupuku tai jakkupuku antaa tunteen siitä, että on todellakin hyvin pukeutunut ja edustuskelpoinen. Tyylitietoinen nainen menee suoraan asiaan ja valitsee värejä ja kuvioita, jotka erottuvat anteeksipyytelemättä. Psst! Vannoutunut farkkutyttö voi ottaa pukuajattelun omakseen pukeutumalla raikkaaseen farkkutakkiin ja siihen mätsääviin farkkuihin. Kokonaisuus ennen kaikkea!

Linkki: Jakku, Housut, Bleiseri, Housut, Takki, Perhosfarkut

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *