30.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Klassisen hyvännäköiset ja kulutusta kestävät farkkuvaatteet toimivat vuoden ympäri. Kevään ollessa jo ovella kaipaamme kuitenkin myös pehmeitä pastellivärejä ja piristäviä kuoseja. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme keväisen raikasta farkkumuotia piteneviin päiviin!

Farkkutakin uuden kasvot

Perinteinen farkkutakki on aina hyvä sijoitus – tyylipuhtaat linjat saavat aikaan sen, että voit vuosi toisensa jälkeen kaivaa sen kaapista ja tuntea olevasti ajan tasalla. Farkkutakki sopii yksinkertaisesti kaikkien asujen kanssa ja useimpiin tilanteisiin! Tänä keväänä perinteinen farkku saa rinnalleen heleitä värejä kuten aprikoosi, laventeli ja salvianvihreä. Oiva tilaisuus siis päivittää farkkutyyli! Jos kuvioinnit ovat lähellä sydäntäsi – valitse romanttisin kukkasin tai räiskyvin raidoin kuvioitu farkkutakki. Jos kaipaat asuun lisää koristeellisuutta, kevään farkkutakkimalleissa löytyy myös yksityiskohdin piristettyjä ihanuuksia – brodeeraukset, applikaatiot ja niittisomisteet antavat upeaa ilmettä perustakkiin pitsistä, strasseista ja helmisomisteista puhumattakaan. Eikö perusfarkkutakki tunnu omalta, etkä tiedä miksi? Voisiko ongelma olla kauluksessa? Kokeile mallia, jossa on pyöreä päätie taitekauluksen sijaan. Tällainen malli on naisellisempi ja antaa jakkumaisen vaikutelman. Rakkaalla farkkutakilla on monta upeaa mallia – mikä on sinun suosikkisi?  

Linkki: Farkkutakki, Lyhyt farkkutakki

Luottofarkut – forever

Parasta tämän päivän housuostoksien teossa on, että valinnan varaa löytyy, ja jokainen voi valita juuri sen mallin, missä tuntee olonsa hyväksi. Pidätpä sitten klassisesta 5-taskumallista, capreista, culottes-farkuista tai oikeastaan mistä vain – löydät haluamasi mallin verkkokaupastamme. Mallin valinnan jälkeen voit miettiä, minkä väriset farkut haluat ja ovatko esimerkiksi kuvioidut farkut sinun juttusi? Jos taas olet detaljien ystävä, valitset farkkuihisi haluamasi yksityiskohdat. Vain joitakin vuosia taaksepäin oli vielä niin, että eri sesongit vaihtelivat melko hitaasti. Tämä aiheutti sen, että yhtenä sesonkina kaikki valikoimassa olevat farkut olivat esimerkiksi kapealahkeisia malleja, ja pari sesonkia myöhemmin muodissa olivat leveät lahkeet. Muita malleja olikin sitten vaikea löytää. Onneksi ajat ovat muuttuneet, ja nyt jokainen voi shoppailla hyväksi katsomiaan malleja, olivatpa ne muodissa tai eivät!

Linkki: Farkut, Vajaamittaiset kukkafarkut

Joustovyötärö farkuissa

Oletko sitä mieltä, että farkut istuvat liian tiukasti vyötäröltä? Oletko kokeillut joustavasta materiaalista valmistettuja farkkuja, joissa on joustovyötärö ja valetaskut? Niissä istuvuus on nimittäin huippuluokkaa! Farkut tuntuvat sileiltä ja vaivattomilta, kun napit, vetoketjut ja taskut eivät pullota eivätkä paina. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman niin malleja kuin myös kokoja, aina kokoon 62.

Linkki: Bootcut-farkut, Farkkuleggingsit, Vajaamittaiset farkut


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *