02.04.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Pian on aika laittaa paksut neuleet talvisäilöön ja kaivaa esiin kevyitä yläosia, kuten ilmavia puseroita ja tunikoita. Tässä blogissa annamme vinkkejä helposti yhdisteltävistä ja rennon mukavista suosikeistamme, jotka sopivat erinomaisesti lämpeneviin kevätpäiviin.

Klassinen paitapusero

Klassinen paitapusero on yksi kevätvaatekaapin tukipilareista. Paitapuseron valtti on sen muuntuvuus: se sopii yhteen niin hameen kuin housujenkin kanssa sekä muuntuu niin farkkutyyliin kuin jakkupukuunkin. Asustamalla paitapuseron esimerkiksi leikkisällä kaulakorulla saat siihen täysin erilaista ilmettä kuin esimerkiksi elegantilla huivilla. Kun sanotaan klassinen paitapusero, se ei tarkoita, ettei siitä olisi olemassa erilaisia versioita: se voi olla väljä, vartaloa myötäilevä, pitkähelmainen tai miksei lyhythihainenkin näin kevään kynnyksellä?

Linkki: Pusero 1, Pusero 2, Pusero 3, Pusero 4

Trendikkäästi päivitetty pusero

Klassinen paitapusero on saanut seurakseen myös muita puseromalleja. Suosittu malli on pään yli puettava pusero, jonka niskassa on yleensä lyhyt halkio sekä silmu ja nappi ?suljenta. Tässä mallissa on usein selkeälinjainen, pyöreä pääntie, ei siis klassista paitakaulusta. Pusero voi olla selkeälinjainen ja pelkistetty, tai sitten siinä voi olla hauskoja yksityiskohtia, kuten röyhelöreunaiset hihansuut tai pääntielle ommeltuja laskoksia. Kesäiset kuosit tekevät tietenkin tästä mallista yhden kevätsuosikin!

Linkki: Pusero 1, Pusero 2, Pusero 3

Ihanan rento tunika

Tunika teki itsensä tunnetuksi hippikauden suosikkivaatteena. Sen jälkeen se jäi hivenen taka-alalle muotivaatteena, mutta on nykyisin taas monen suosikki, kuten meidänkin. Tämä reilun väljä ja pitkähelmainen vaatekappale toimii aina. Lieneekö sen mukava väljyys sen suosion salaisuus? Vaiko se, että se on helppo vetäistä päälle? Tunika toimii hyvin kapeiden housujen kanssa ja antaa mekkotyylisen vaikutelman olematta kuitenkaan liian juhlava. Toisin sanoen, se on täydellinen vaatekappale kevääseen!

Linkki: Tunika 1, Tunika 2, Tunika 3

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *