19.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Nyt nostamme jalustalle yhden rakastetuimmista kuoseista, raidat. Raitoja nähdäänkin nyt keväällä sekä vaaka- että pystysuunnassa. Ne ovat näppärä työkalu stailauksessa, jos niitä vain osaa käyttää oikein. Suosittelemmekin hankkimaan vaatekaappiin erilaisia ja eripaksuisia raidallisia vaatteita. Näin arsenaalistasi löytyy raitoja koko kauden ajaksi!

Raitapaita raikastaa ilmettä

Raikkaiden raitapaitojen ilmestyminen muotikuvaan on varma kevään merkki. Erityisesti klassinen sinivalkoraidallinen yhdistelmä saapuu joka vuosi näyttämölle. Klassikkoyhdistelmän raikas merihenkinen tyyli on aina paikallaan, olit menossa sitten vappupiknikille hyvässä seurassa tai katsomaan, kun lehmät päästetään kesälaitumelle. Säiden salliessa raitapaidan päälle voi pukea rennon farkkutakin. Kaivatessasi huolitellumpaa ilmettä yhdistä raitapaita  tyylikkääseen jakkuun.


Linkki: Paita, Pusero, Paita, Paita

Raitaneule pitää lämpimänä

Vilukissan kannattaa panostaa lämpimään raitaneuleeseen. Raitojen ei tarvitse olla huomiota herättäviä, vaan esimerkiksi beiget, mustat ja harmaat raidat antavat puhdaslinjaista kontrastia. Jos kaipaat vähän enemmän väriä, kokeile raikkaita sorbettisävyjä ja yhdistä ne valkoisiin farkkuihin. Myös pehmeät pastellit saavat ihon hehkumaan auringon alla. Materiaaliksi suosittelemme luonnonkuituja: puuvilla antaa ihon hengittää ja kašmir pitää lämpimänä. Raitaneuleesi kaveriksi voit pukea tilanteen mukaan farkut, shortsit tai hameen.


Linkki: Collegepaita, Neulepusero

Pystyraidat hoikentavat

Pystyraidat ovat lyöneet tänä keväänä isosti läpi. Pystyraitoja näkee niin puseroissa ja housuissa kuin mekoissakin. Eikä ihme, imartelevathan ne kaikkia vartalotyyppejä. Niinhän sitä sanotaan, että pystyraidat hoikentavat; ne pidentävät optisesti, jolloin tuloksena on linjakas ja elegantti siluetti. Yhdistä pystyraitaa yksivärisiin vaatteisiin, jotta et luo liian levotonta vaikutelmaa. Jos raidallinen vaate on värikäs, kannattaa sen yksivärisen kumppanin värisävy poimia raitakuosista.

Linkki: Culottes-housut, Pitkähelmainen pusero, MekkoSuosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *