20.04.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevät tulee, ja on aina mukava vähän uudistaa vaatekaappia sesongin vaihtuessa. Mitkä siis ovat tämän kevään pakkosaada-tuotteet? Niin kuin aina painotan, kenenkään ei tarvitse, eikä kannata, uusia vaatekaappiaan aina kokonaan sesongin vaihtuessa, vaan napsia trendeistä kivoja juttuja vaatekaappia raikastamaan. Monelle kuitenkin näin varsinkin keväällä tällainen tietynlainen uudistuminen ja freesaus tulevat ihan luonnostaan. Kun valo lisääntyy, usein myös energia lisääntyy – ja sitä kautta syntyy uutta ja halu saada niitä uudistuksia sinne asujenkin puolelle.

Energiaa keltaisesta

Energiasta kertoo myös tämän vuoden Vuoden väri. Väri-instituutti Pantone valitsee aina joka vuodelle värin, joka tänä vuonna on ihanasti keltainen. Se yhdistyy optimismiin sekä toiveeseen paremmasta tulevaisuudesta ja valoisasta huomisesta. Syksyn ja talven trendeissä nähtiin paljon tummaa ja mustaa – varmasti heijastamassa tätä omanlaistaan aikakautta. Mielestäni onkin ihanaa, että energinen keltainen on nyt nostettu esille tuomaan iloa ja innostusta. Eli ole tässä energiamuodissa mukana, ja hanki ihana keltainen uutuus vaatekaappiisi. Ja koska kukkakuosi on tänäkin keväänä muodikas valinta, miksi et yhdistäisi sitä keltaiseen?


Linkki: Pusero, Tunika


Hyvännäköinen klassikossa

Hankitko jo viime syksynä neulemekon? Jos et, niin tee se viimeistään nyt. Neulemekko on viileähkön ajan luottotuote, joka parin vuoden tauon jälkeen näyttää taas erityisen hyvältä. Neulemekko on helppo asustaa arkeen tai jopa juhlaan – sen kanssa voit myös pukea viileällä säällä enemmän päälle, ja näin kevään tullen se käy hyvin vaikkapa nahka- tai farkkutakin ja tennareiden kanssa. Neulemekko onkin klassikkovaate, jolla on aina käyttöä.


Linkki: Jakardineulemekko, Neulemekko, Neulemekko


Koteloitumista kevään tullen

Sporttinen pukeutuminen on ollut trendikästä jo pitkään, joten siitä olikin monen helppo hypätä viime keväänä kotoiluvaatteisiin. Muodin puolella tälle on jopa annettu oman nimensä, eräänlainen ”koteloitumismuoti”. Eli liian isot neuleet, haalarit ja kaikki tämän tyyppiset ”turvavaatteet” ovat olleet pinnalla koko viimeisen vuoden. Tällä hetkellä, kun 2000-luvun alku tekee vahvaa tulemistaan, on tähän pukeutumiseen yhdistetty myös ihanan pehmeät velour-asut. Eräänlainen verkkarisetti veluurista on ihana kotiasu, jossa voi kyllä hyvin lähteä lähikauppaan tai kävelyllekin. Mukavuus on yksi avainsana tämän kevään pukeutumisessa; ja mikä olisikaan tämän mukavampaa!


Linkki: Oloasu, Verryttelypuku puuvillasekoitetta

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *