26.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vihdoinkin alkaa olla aika varastoida paksu talvitakki odottamaan uutta talvea. Mutta mikä takki tilalle, kun säät ovat edelleen vaihtelevat? Katso blogistamme vinkit kevättakin valintaan.

Suurin osa sosiaalisesta kanssakäymisestämme tapahtuu nykyisin ulkoilun merkeissä ja ulkoiluvaatteiden merkitys onkin saanut aivan uudet ulottuvuudet. Yhtäkkiä takki on ehkä se tärkein vaate, jonka omistamme! Tärkeintä on monipuolisuus: takin tulee olla mukava erilaisissa aktiviteeteissa, suojata monenlaiselta säältä sekä olla helposti yhdisteltävissä muiden kaapissa olevien vaatteiden kanssa. Paras takkivalinta on mielestämme takki, joka on mukava päällä ja samalla peilaa persoonallista tyyliämme.

Kukallisia takkeja eri malleissa

Keväällä luonto herää kukkaan – ja niin tekee naisten muotikin. Kukkakuosin suosiota ei tarvitse ihmetellä, onhan se yksi monimuotoisimmista ja ajattomimmista kuoseista. Se voi olla romanttisuutta huokuva pastellinvärinen pikkukukkakuosi tai suurikuvioinen, moderneja linjoja ja sävyjä noudattava kuosi. Vanhanroosan värinen, Paola-merkkinen takki kuuluu romanttisempaan kategoriaan. Siinä on kätevä irrotettava huppu, lämmin fleecevuori sekä tuulta- ja vettähylkivä pintamateriaali. Erityisen käytännöllinen ominaisuus on sen kahteen suuntaan aukeava vetoketjusuljenta – tosi kätevä vaikka autoillessa tai kahvitauolla aurinkoisella terassilla. Myös ripeällä kävelylenkillä sillä saa luotua lisää liikkumismukavuutta.

Linkki: Takki 1, Takki 2, Takki 3

Tikattu klassikko

Tikkitakki ja tikattu kevyttoppatakki ovat nauttineet suuresta suosiosta jo useita vuosia. Tänä keväänä saamme nauttia tästä trendikkäästä klassikosta entistäkin herkullisemmissa väreissä. Verkkokaupastamme löydät niin lehmuksenvihreää, keltaista ja roosaa kuin myös ajattomia värisävyjä. Koska kevättakin käyttö on tänä keväänä erityisen suurta, on tärkeää, että se on malliltaan mahdollisimman moneen taipuva. Yksi mainio vaihtoehto onkin kääntötakki! Esimerkkinä on esitelty puuterinroosa Amy Vermont ?tikkitakki, jonka kääntöpuoli on suloisen pehmeää tekoturkista. Tekoturkis antaa takille ihanaa naisellista charmia ja imartelee miellyttävästi kurvikkaampaakin vartaloa. Kokoja tästä takista löydät aina kokoon 62 asti.

Linkki: Takki 1, Takki 2, Takki 3, Takki 4

Näyttävää metallinhohtoa tai hillitympää hehkua

Metallinsävyistä puhuttaessa monelle tulee helposti mielikuva värisävystä, joka häikäisee kilpaa kevätauringon kanssa – ehkä jopa moneen makuun hieman liikaakin. Näitä näyttäviä metallivärejä löydät toki verkkokaupastamme, mutta haluamme esitellä astetta hillitymmän metallinsävyn: oheisen takin harmaanruskea matelijakuosi on yhtä aikaa näyttävä sekä värisävyltään hillityn ajaton. Helppo siis yhdistellä muiden sävyjen kanssa, mutta askeleen pois siitä perinteisestä perusmustasta. Voisiko kevät 2021 olla kevät, jolloin uskaltaudumme käyttämään hieman tavallista enemmän väriä ja kuoseja?

Linkki: Takki 1, Taki 2, Takki 3, Takki 4

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *