24.10.2013 | Lukuaika: 2 minuuttia

 

Oikeanlaisten rintaliivien ostaminen ei ole helppoa ja monet naiset käyttävät valitettavasti vääränkokoisia rintaliivejä. Oikeankokoiset ja malliset rintaliivit tunnistaa siitä, että liivien alareuna istuu hyvin rinnan alla, alareunan ja ihon väriin ei mahdu sormea ja kuppien väliin jäävä osa istuu napakasti ihoa vasten.


Näin mittaat rinnanalus- ja rinnanympärysmitan

Mittojen ottaminen

Kuppikoko mitataan rinnanalusmitan ja rinnanympärysmitan avulla. Mittaa rinnanympärysmitta (1) rinnan korkeimmasta kohdasta kiristämättä ja rinnanalusmitta (2) rinnan alta mahdollisimman läheltä povea. Laske tämän jälkeen rinnanympärysmitan ja -alusmitan erotus ja tarkista alla olevasta taulukosta kuppikokosi.


Tarkista taulukosta oikea kuppikoko

Seuraavasta taulukosta näet rinnanalusmittasi perusteella tilattavan ympärysmitan. Näiden lisäksi löydät KLiNGELin kotisivuilta vielä lisää mittataulukoita, muun muassa korseleteille ja housuliiveille.


Tarkista taulukosta tilattava ympärysmitta

Yleisimmät rintaliivimallit

Pienentävien rintaliivien eli niin sanottujen minimizer-rintaliivien leikkaus saa poven näyttämään yhtä kuppikokoa pienemmältä. Tämä malli on suunniteltu muodokkaille naisille, jotka kaipaavat hieman pienempää kuppikokoa.

 

 

 

Rintaliivit keskikiinnityksellä: olkaimet on kiinnitetty kupin yläreunan keskelle, mikä auttaa poven painoa jakautumaan tasaisesti olkaimille. Tämä malli soveltuu erityisesti painavapovisille naisille.

 

 

Kaarituelliset rintaliivit tukevat koko rintaa ja luovat kevyen vaikutelman kapeiden sivujen, madalletun kuppiosan sekä vähien vahvisteiden ja saumojen ansiosta.

 

 

 

 

Kaarituettomien rintaliivien leikkaus tukee povea ja antaa povelle luonnollisen muodon. Tämä malli sopii pienipovisille naisille.

 

 

 

Leveät ja pehmustetut tukiolkaimet keventävät olkapäihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

 

 

 

Edestä kiinnitettävät rintaliivit ovat helpot pukea ja riisua, koska kiinnikkeisiin on helppo ylettyä.

 

 

 

T-paitarintaliivien kangas ja pehmuste puristetaan pysyvästi rinnan muotoiseksi. Pehmeissä kupeissa ei ole saumoja, minkä ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta.

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *