26.09.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Verkkokauppamme on tulvahtanut pullolleen ihania syystakkeja. Nyt on siis hyvä tilaisuus esitellä muutamia suosikkejamme ja näyttää malleihin sopivia stailausvinkkejä. Valitut takit ovat erilaisia, niin käyttötarkoitukseltaan kuin myös malliltaan. Jos mietitään asiaa kahden eri ääripään avulla: Värikäs takki on todellinen ilopilleri ja tuo hetkessä väriä koko asuun. Klassinen musta taas on tyylivarma valinta ja aina ajankohtainen. Me olemme valinneet takkeja, jotka erottuvat mielestämme edukseen persoonallisella tavalla klassisen tyylin valtavirrasta. Tänä syksynä voit olla tyylikäs olematta vähänkään tylsä!

Ensimmäisenä esittelyssä on muhkean pehmeä, vaaleasävyinen unelma, joka on kuin lämmin halaus koleana syyspäivänä. Malli on suora, mutta ei kuitenkaan liian michelinukkomainen muhkeudestaan huolimatta.

Punaruutukuosinen takki huokuu asennetta! Se sopii erinomaisesti yhteen mustan kanssa, mutta sitäkin täydellisempi farkkuihin yhdistettynä.

 

Yksi suosikeistamme. Tekoturkiskaulus antaa takille samalla kertaa sekä kotoisaa pehmeyttä että ylellisen ilmeen.

 

Vihreä takki, joka ei pidä sateesta… MUTTA sateettomina päivinä se superihana – lämmin ja niin mukava, ettei sitä tee mieli riisua ollenkaan.

 

Tästä muodostui hetkessä toimituksen suosikkitakki. Niin pehmeä ja niin lämmin! Tämä kaunokainen valloittaa takuuvarmasti lukuisia sydämiä tämän syyssesongin aikana.

 

Kaikki videoilla näkyvät takit ovat niin kutsuttuja välikausitakkeja, joiden avulla pärjäät pitkälle syksyyn. Pue alle neulepusero, niin pysyt lämpimänä alkutalven viileinä aamuinakin. Kun takin alla on kevyempi paita tai pusero, takki toimii myös alkukeväästä. Olemme jakaneet videon Facebookissa ja Instagramissa. Löydät videon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *