27.08.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Me Klingelillä haluamme nyt esitellä uuden konseptimme, jota kutsumme nimellä #klingelystävät! Konseptin tarkoituksena on antaa sinulle, asiakkaamme ja ystävämme, mahdollisuuden jakaa tyylivinkkejä ja inspiroitua muiden asuista helpolla ja hauskalla tavalla. Aihetunnisteella #klingelystävät haluamme luoda yhteisön, jossa kaikki Klingelin ystävät voivat vaikuttaa tasapuolisesti, saada huomiota, antaa inspiraatiota ja inspiroitua. Yhteisössä sinua arvostetaan juuri sellaisena kuin olet ja jollaiseksi haluamme ystäviämme kannustaa: upeana naisena: amazing women!

 

Mitä #klingelystävät tarkoittaa?

Aloitetaan selvittämällä mitä # tarkoittaa. Tämä pieni, mutta nykyään joka paikassa vilisevä ristikkomerkki on ollut jo kauan käytössä Instagramissa. Sen avulla on mahdollista yhdistää eri teemoja ja sanoja niin kutsutuksi hashtagiksi (aihetunnisteeksi), joka koostuu ristikkomerkistä ja siihen liitettävästä sanasta tai sanayhdistelmästä. Aihetunnisteen ansiosta Instagram on kuin hakukone Google, ainoastaan hieman pienemmässä mittakaavassa. Voit siis hakea sinua kiinnostavia asioita eri sanoilla ja saat hakutuloksia sen mukaan. Jos esimerkiksi haluat julkaista (postata) kuvan omenapiirakasta, jonka olet juuri leiponut, voit lisätä kuvatekstiin aihetunnisteen #omenapiirakka tai #applepie. Näin autat tällä aihetunnisteella etsiviä löytämään julkaisemasi kuvan.

Aihetunniste on siis jonkin asian tai ilmiön yhteinen nimittäjä. Esimerkiksi urheiluseura voi käyttää seuran nimeä aihetunnisteena virallisissa julkaisuissaan, mutta samalla myös seuran jäsenet voivat tagata omia kuviaan esimerkiksi harjoituksistaan seuran nimellä. Näin saman aihetunnisteen taakse kerääntyy hyvinkin erilaista materiaalia, jota yhdistää kiinnostus seuraa ja sen toimintaa kohtaan.

Aihetunnisteen perusajatus on, että kukin Instagramin käyttäjä, niin yritys kuin yksityishenkilö, voi tagata päivityksiään ja tehdä niistä hakukelpoisia. Ja juuri siksi #klingelystävät on niin tärkeä. Sen avulla voimme sekä jakaa että inspiroitua. Me Klingelillä olemme ylpeitä kaikista upeista ystävistämme. #klingelystävät-hashtagin tärkein tehtävä onkin luoda yhteinen olohuone, jonne inspiroivat ajatukset ja vinkit ovat tervetulleita. Olohuone, jossa me kaikki voimme istua saman pöydän ääressä jakaen ja ihastellen.

Sharing is caring

Milloin voit käyttää #klingelystävät hashtagia? Koska #klingelystävät on muodinystävien kohtaamispaikka, jossa tarkoituksena on inspiroitua ja inspiroida muita, toivomme tietenkin, että käytät aihetunnistetta #klingelystävät, kun pukeudut Klingelin vaatteisiin ja haluat inspiroida muita pukeutumisellasi! Me Klingelillä haluamme tietenkin nähdä, miltä upeat ystävämme näyttävät vaatteissamme, niin arjessa kuin juhlassa!

Asiakaspiiri laajenee ystäväpiiriksi 

Aihetunnisteen #klingelystävät avulla voimme yhdessä laajentaa ystäväpiiriämme ja tuntea yhteenkuuluvuutta. Haluamme – ja olemme iloisia voidessamme – oppia tuntemaan juuri sinut ja kaikki muut #klingelystävät.

 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *