18.12.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vaikka tänä poikkeuksellisena vuotena on koti ja kotoilu tullut jo varmasti kaikille tutuksi, voi joulunajasta kotona nauttia kuitenkin vähän eri tavalla ja tunnelmassa kuin kotoilusta muulloin. Monelle onnekkaalle joulunaika on töistä vapaa, eli siinäkin mielessä kotonaolosta nauttii eri tavalla. Itse huomaan tänä vuonna olevani tavallistakin enemmän joulumielellä, ja olen jo monta viikkoa viritellyt pieniä jouluasetelmia ja valoja ympäriinsä. Marraskuu on tuntunut tavallistakin harmaammalta, joten valoa ja tunnelmaa selkeästi kaivataan normaalia enemmän. Joulunajan olen jo vuosikymmenet viettänyt villasukissa ja ihanan pehmoisissa oloasuissa, kirjoja lukien ja sohvasta ja suklaasta nautiskellen. Toki jos vieraita on tulossa, tai olemme menossa vaikkapa glögille ystäville, niin silloin saa joulu näkyä myös pukeutumisessa. Erilaiset hassunhauskat joulupaidat tai glitter ja kimallus ovat silloin sananmukaisesti loistavia vaihtoehtoja.

Jouluista kotoilua

Tähän blogiin olenkin poikkeuksellisesti nostanut omia joulusuosikkejani, jotka joko päätyvät pukinkonttiin tai itselleni joulunaikana. Ehdottomasti ykkössuosikkejani ovat hauskat joulupaidat, jotka sopivat täydellisesti jouluiseen kotoiluun. Jalkaan vielä lämpimät villa- ja joulusukat, joista on iloa koko kylmän talven ajaksi.

Linkki: Jouluaiheinen collegepaita, Villasekoitesukat, Jouluinen neulepusero

Jouluvinkki miehelle sekä kimalletta kaipaavalle naiselle

Tällä kerralla annan poikkeuksellisesti vinkin myös miesten paidasta: poolopaita on ihanan pehmeä, lämmin ja hyvännäköinen valinta kodikkaan joulun viettoon. Itse rakastuin norjalaistyyliseen pooloneulepuseroon. Jos taas oma kodikas joulusi on selkeästi juhlavampi, tai kaipaat jouluusi enemmän kimalletta, on alla pari ihanaa vaihtoehtoa myös siihen.

Linkki: Kimalletoppi ja satiinijakku, Neulepusero, Norjalaiskuvioitu pooloneulepusero

Vietätpä joulua sitten glitterissä tai neuleissa, toivotan Sinulle rentouttavaa ja rauhallista joulunaikaa – otetaan kotoilusta kaikki ilo irti!


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *