21.08.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesä alkaa olla ohi ja syksyn ensimmäinen virallinen syyskuukausi, syyskuu, on ovella. Monelle syksy on uusi alku, varsinkin pitkän loman tai muuten rentouttavan kesän jälkeen. Elämän rytmi on helppo aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikka tämä kesä onkin ollut hieman poikkeava ja epävarmuuksien varjostama, toivomme, että olet saanut nauttia läheisten seurasta ja auringon lämmöstä, jäätelöä ja mehiläisen pörinää unohtamatta. Vuodenaikojen vaihtelu on rikkaus, joka saa aikaan sen, että aina on jotain mitä odottaa!

Syksy on oiva aika hankkia myös itselle jotain uutta! Vuodenaikaan sopivin ostos lienee lämmin pusero, joka toimii vaihtelevassa säässä. Tässä blogikirjoituksessa vinkkaamme muutamista mallistomme syyspuserosuosikeista.

Täydellinen neuletakki!

Neuletakki on varma valinta, sillä se toimii useissa tilanteissa: mekon kanssa puettavaksi, farkkuihin yhdistettynä tai varavaatteeksi käsilaukkuun pakattuna viilenevän illan lämmikkeeksi. Neuletakki on tärkeä osa kerrospukeutumista, mikä on helppo tapa varustautua syyssään lämpötilanvaihteluihin. Meiltä löydät laajan valikoiman neuletakkeja eri väreissä, kuoseissa ja malleissa! Haluaisitko kohdata syksyn esimerkiksi alla olevassa neuletakissa?

Linkki: Neuletakki

Syksy = hämärtyvät illat!

Kuten otsikko kertoo, moni yhdistää syksyn hämärtyviin iltoihin, jotka antavat mahdollisuuden rentoihin koti-iltoihin kynttilän valossa. Kevään ja kesän jälkeen on ihana rauhoittua kotona ja aloittaa iltaan laskeutuminen ajoissa. Keitä kupposellinen teetä tai kahvia, sytytä kynttilä ja linnoittaudu vaikka sohvalle hyvän kirjan tai TV-sarjan ääreen. Ja pue päälle lämmin, pehmeä ja ennen kaikkea mukava pusero. Verkkokaupastamme löydät useita ihania vaihtoehtoja!

Linkki: Pooloneulepusero, Neulepusero

Täydellinen arkipusero!

Syksy tuo tullessaan myös arkisia rutiineja, toisille enemmän toisille vähemmän. Oletpa sitten työelämässä tai et, kesän ja talvikauden rutiinit poikkeavat yleensä automaattisesti toisistaan. Juuri syys- ja talvikaudella on tarve siisteille arkipuseroille, joihin voi luottaa joka päivä: töissä, harrastustoiminnassa tai ystävän kanssa kahvitellessa!

Linkki: Neulepusero jakardineulosta, Neulepusero pima-puuvillaa

Toivottavasti kesäsi on ollut täynnä hyviä hetkiä ja tuleva syksy tuo tullessaan lisää ilonaiheita!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *