03.07.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Vaihda farkut verkkarihousuun…

Tällä hetkellä moni viettää tavallista enemmän aikaa kotona, ja onkin ollut hauskaa seurata sosiaalisessa mediassa, miten tuttavani ostavat uusia olohousuja työasuiksi. Vaikka tiedän, että osalle työpäivä kotonakin alkaa siitä ”oikeiden” työvaatteiden pukemisesta ja meikkauksesta, uskon että suurin osa meistä tällä hetkellä liikuskelee pääosin niissä ihanissa kotihousuissa. Koska ne nyt elävät kulta-aikaansa, kannattaa niihin toki panostaa. Parhaimmat verkkarit/ olohousut/ kotihousut/ lökärit (rakkaalla lapsella on monta nimeä) ovat itselleni sellaiset, joissa on ihana olla rennosti kotona ja tuntuu kuin mitään ei olisi päällä. Ne eivät saa kiristää yhtään ja materiaalin on oltava ihanan pehmeää; mieluiten sellaista, joka vain jokaisen pesun kohdalla paranee entisestään. Toisaalta niissä pitää myös kehdata mennä kauppaan. Toki mahdollisuus on hankkia koti-kotihousut sekä virallisemmat kotihousut – mutta parhaimmat ovat varmasti sellaiset, joissa viihdyt niin kotona kuin pikaisella piipahduksella ulkomaailmassakin. 

 

Mukavia kotihousuja pitää pystyä pesemään rajattomasti viikosta toiseen, ja parhaimmillaan ne ovatkin sellaiset, että napakkuus eikä muoto tästä kärsi. Värin pitää myös kestää kulutusta ja pesua. Näin ne arkisimmatkin vaatteet säilyvät kauniina ja siisteinä päällä.

Yöhousuista on moneksi

Tyylikkään kotilookin luot myös yöhousuilla; niissä on usein ihanan pehmeä materiaali ja niiden pelkkä olemassaolo houkuttelee sohvan nurkkaan huovan kanssa. Ne ovat kotihiirelle hyvä valinta; pehmeää luksusta ja mukavuutta. Myös fleece- ja villayöhousut ovat miellyttävä valinta, tosin kevättä kohti mennessä ne voivat olla muille kuin todellisille vilukissoille liikaa. Yöhousuissa on usein myös joku hauska ruutu-, kukka- tai raitakuvio, jos pelkkä yksivärisyys ei omaa silmää miellytä.

Joogahousut olemiseen

Yksi kotihousujen lempimuoto ovat itselleni haaremi- tai joogahousun tyyliset. Ei siis niin teknistä kangasta kuin juoksuhousut, vaan rennommat, mutta kuitenkin siistit joissa on jotain jujua. Alaspäin kapeneva malli tai joogahousujen matala haarakiila antavat housuille pienen lisän, mutta ovat yhtä miellyttävät ja mukavat päällä kuin perinteisemmät collegehousutkin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *