18.06.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Luonnon kukkaloisto on nyt kauneimmillaan niin puutarhoissa, niityillä kuin tien pielissäkin. Kukat suorastaan ympäröivät meitä tällä hetkellä – myös kaikentyyppisissä vaatteissa ja asusteissa. Kukkakuosit ovat nimittäin kesän ehdoton suosikkikuosi niin naisten kuin miestenkin muodissa. Tässä blogissa annamme vinkkejä kukkakuoseista, jotka ovat ekstratrendikkäitä juuri nyt.

Millefiori – tuhat kukkaa

More is more! Anna pikkukukkien kukkia osassa asuasi tai verhoudu pikkukukkasiin päästä varpaisiin. Kesäniittymäiset, moniväriset pikkukukkakuosit ovat helppoja yhdistellä yksivärisiin vaatteisiin, koska kukkakuosista löytyy niin monta eri väriä. Valitse kukkakuosista väri, josta pidät erityisesti, ja yhdistä kukkakuosiin esimerkiksi yksiväriset housut, hame tai neuletakki. Seuraavalla kerralla voit yhdistää saman kukkakuosisen vaatteen eriväriseen yksiväriseen, jolloin saat samasta vaatteesta uudennäköisen yhdistelmän.

Linkki: Pusero, Mekko, Collegepaita, Hame

Viidakkokuosit – yksin kesän kuumimmista trendeistä!

Jättipeikonlehti on tämän hetken trendikasvi, niin sisustuksessa kuin vaatteiden kuvioinneissa. Myös muut suurilehtiset kasvit, kuten saniaiset ja palmut, ovat suosittuja. Suurilehtiset kasvit antavat kuviointina harmonisen vaikutelman, sillä näissä kuvioinneissa ei niinkään juhlita väreillä, vaan pysytellään muutamissa vaatteen pohjaväristä erottuvassa sävyssä. Näin suurestakaan kuviosta ei tule sekava, vaan miellyttävän mielenkiintoinen.

Linkki: Mekko, Paitajakku, Housut, Tennispaita

Yhdistele kukkasia ja raitoja

Pidätkö kukkasista, mutta et halua kukkakuosin vievän kaikkea huomiota paidassa, mekossa tai housuissasi? Yhdistelmäkuviot voivat siinä tapauksessa olla sinun juttusi. Juuri nyt muodissa nähdään paljon raita-, ruutu- ja pilkkukuoseja, joiden päälle on painettu kohdistettu kukkakuosi. Kukkakuosi toimii näissä vaatteissa yksittäisenä katseenvangitsijana, hiukan kuin koru tai huivi, kuosin kohdistuksesta riippuen. Valitsemalla tällaisen vaatteen sinun ei tarvitse tehdä kompromissia esimerkiksi raita- tai kukkakuosin välillä, vaan saat asuusi kumpaakin!

Jos haluat leikitellä pienillä kukallisilla yksityiskohdilla, vinkkaamme valitsemaan asuun kukallisen laukun tai huivin tai kukalliset kengät. Laukuissa ja kengissä nähdään kukkia myös eri materiaaleista valmistettuina appplikaatioina sekä brodeerauksina. Ne piristävät asustetta juuri sopivasti, mikä riittää usein antamaan koko asulle kivan wow-effektin.Linkki: Paita, Reppu, Kukkasandaalit, Paita

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *