05.08.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Kepeä kukkamekko on kuin luotu kesän juhliin. Valitsemalla juhlavamman mekon voit käyttää sitä myös kauniina kesäpäivänä ihan tavallisena kesämekkona. Valitse vain vähän arkisemmat kengät ja muuten rento olemus, niin asu ei ole liian juhlava. Juhliin tietysti korot ovat omiaan kruunaamaan asun.

Monen ei-mekkoihmisenkin kesä saa pukemaan kukkamekon ylle. Valitse malli, joka imartelee sinua korostamalla parhaita puoliasi ja tuntuu mukavalta päällä. Kietaisumekko on monelle sopiva malli, joka korostaa hyvin vyötäröä sekä antaa vaikutelman tiimalasimallisesta vartalosta – joka on usein se halutuin vartalomalli. Valitsemalla väljän yläosan ja ihanan kepeän, liehuvan alaosan sekä kapean vyötärölinjan saat myös hyvin vartalon hyviä puolia korostettua. Toki vartalotyyppejä on monenlaisia, mutta nämä pari mallia sopivat useimmille meistä korostamalla juuri niitä oikeita kohtia.

Tänä kesänä kukkamekot saavat kukkia todellakin kaikissa väreissä! Kokeile rohkeasti värejä, jotka talviaikaan eivät kuulu valikoimaasi. Voit yllättyä iloisesti… Mitä kirkkaampi ja huomiota herättävämpi kuosi on, sitä paremmalle mielelle tulet – jos ei mietitä vain kuinka trendikäs valinta se on, niin onhan se myös totta, että värit vaikuttavat mielialaan.

Kukkamekot itsessään ovat jo yksi naisellisimmista valinnoista, mutta voit korostaa sitä vielä valitsemalla pitsiä ja röyhelöä. Kukkamekko ja kesähäät sekä lavatanssit ovatkin toki yksi toimivimmista pareista vuodesta toiseen.

Kukkamekosta toki on moneksi, eikä ainoa tyyli todella ole romanttinen tai boheemi. Mekko voi olla vaikka rock-henkinen, kunhan valitset oikeat kengät – ja asenteen. Kukkamekko voi myös olla modernimpi versio, eli kaikkien kuosien ei todellakaan tarvitse olla pientä kukkaa. Tähän ei voi olla sanomatta ”antaa kaikkien kukkien kukkia”.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *