28.09.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kuinka usein sinä kysyt läheistesi mielipiteitä tai neuvoa ennen erilaisten päätösten tekoa? Itse ainakin kysyn usein ostopäätösten yhteydessä vinkkejä ystäviltäni, mutta myös tuotteista kirjoitetut arviot vaikuttavat mielipiteeseeni. Tämä johtuu siitä, että arvion kirjoittanut on jo kokeillut tuotetta eli mielipiteellä on pohjaa.

Myös Klingelin verkkokaupassa voit kirjoittaa tuotearvioita ostamistasi tuotteista, mikä antaa meille mahdollisuuden parantaa valikoimiamme ja samalla autat myös muita tekemään onnistuneita valintoja 🙂

Tämän vuoksi ajattelin nostaa tähän kirjoitukseen kolme suosikkituotetta valikoimistamme, asiakkaidemme mielipiteisiin pohjaten.

  1. Kesän suursuosikki – sifonkisomistettu juhlamekko

Tämä juhlamekko oli kesän suursuosikki enkä ihmettele sitä lainkaan. Mekon juju on joustava jerseykangas, jonka päälle on ommeltu juhlava sifonkikerros. Monet asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä tähän mekkoon, joten valikoimiimme on nyt lisätty myös aprikoosinvärinen ja sininen vaihtoehto.

kolme mekkoa

Kesän juhlissa mekko nousi oikeuksiinsa sievien sandaalien ja paljaiden säärien kanssa. Syksyyn sopivaksi juhlamekon saat yhdistämällä siihen tyylikkäät avokkaat ja sukkahousut ja väreihin sopivan jakun. Rokahtavamman tyylin saat vetämällä jalkaan rohkeamman väriset avokkaat tai nilkkurit ja lyhyen nahkatakin.

  1. Rentouttavat sukat väsyneille jaloille

Väsyneet jalat ovat monelle jokapäiväinen riesa ja päivän päätteeksi jalkoja jomottaa. Asiakkaidemme suosikki tähän vaivaan ovat olleet rentouttavat, varpaita erottavat sukan. Sukkia voi käyttää esimerkiksi liian kireiden kenkien aiheuttamiin virheasentoihin ja tämä onkin yleinen vaiva tyylin mennessä mukavuuden edelle. Sukat parantavat varpaiden verenkiertoa ja liikkuvuutta.

rentouttavat sukat

  1. Syksyn trendikuvioidut kukkahousut

Kukkakuosia nähdään nyt kaikkialla, kuten Sennikin kirjoitti trendiblogissaan. Monet vierastavat voimakkaita värejä ja kuoseja housuissa ja hameissa, mutta näissä housuissa kuosi on hillitty.

asukokonaisuus housut, paita

Nämä housut voi kivasti yhdistää joko mustaan tai sävysävyiseen paitaan. Tai mikset kokeilisi rohkeasti laittaa myös yläosaan kukkakuosia? Syksyn ja talven pimeys kaipaa väriä, ei pelkkää mustaa ja synkkää 🙂

 

Mitä mieltä olet näistä suosikkituotteista? Jaa ihmeessä kommenttikentässä myös omat suosikkivalintasi kesän ja syksyn mallistoistamme.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *