30.07.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tunteellisen ravunjälkeen koruhoroskoopissamme on vuorossa temperamenttinen leijona. Leijona on sosiaalinen luonne, joka paistattelee mielellään huomion keskellä ja hurmaa kanssaihmisensä karismallaan ja aurinkoisella luonteellaan. Lue horoskoopistamme, millaisia koruja leijona suosii ja millä jalokivillä on leijonaan suotuisa vaikutus.

Tähtimerkkien kuningatar

[horoskoplejon]

Leijonaa pidetään monissa kulttuureissa eläinten kuninkaana. Samoin tähtimerkkien keskuudessa ylpeää ja oman arvonsa tuntevaa leijonanaista voi pitää kuningattarena. Leijona viihtyy parrasvaloissa ja on elementissään johtoasemassa. Hän säteilee luonnollista auktoriteettia, joka tehoaa hänen kanssaihmisiinsä kuin taika. Leijona ei hallitse ankaralla kädellä vaan armeliaasti ja sydäntään käyttäen, mikä tekee hänestä pidetyn. Mutta jos jokin nostaa leijonan karvat pystyyn ja herättää hänen suojeluvaistonsa, se on epäoikeudenmukaisuus. Säteilevän leijonan tyyliin sopivat suurikokoiset ja näyttävät korut, joissa saa mielellään olla vähintäänkin ripaus luksusta.

Kultaista eleganssia

Leijona-tähtimerkin planeetta on aurinko, mikä selittää leijonan mieltymyksen kullanvärisiin koruihin. Kaulakorujen, korvakorujen ja sormusten on oltava ennen kaikkea tyylikkäitä, aivan kuten hän itse. Leijonan vaativa maku ilmenee korujen lisäksi myös rakkaudessa: hän valitsee rakkauden kohteensa harkiten. Leijona tuntee vetoa elämänmyönteisiin ja nautinnonhaluisiin ihmisiin, jotka arvostavat hänen laillaan hohtoa ja glamouria. Kumppanina leijona on intohimoinen ja seikkailunhaluinen, mikä tekee parisuhteesta yllätyksellisen ja jännittävän.

Leijonan onnenkivet

Rehellisyys ja avoimuus ovat leijonalle kaiken a ja o niin ystävyys- kuin rakkaussuhteissakin. Tähtimerkin syntymäkivi, vuorikristalli, heijastaa näitä ominaisuuksia: se on läpinäkyvä eikä peitä mitään. Kiven nimi on alun perin peräisin kreikasta. Antiikin aikana vuorikristallia erehdyttiin luulemaan pelkäksi jäätyneeksi vedeksi, minkä vuoksi se sai nimen ”krystallos”, jää. Vuorikristalli auttaa kantajaansa kokoamaan ajatukset ja näkemään kokonaisuuden. Lisäksi se piristää mieltä ja vahvistaa oikeudenmukaisuuden tuntoa.

Granaatti kuuluu leijonan hoitaviin kiviin. Sitä esiintyy monissa muodoissa ja väreissä, mutta hoitavana kivenä se on useimmiten tummanpunainen, ja siinä on rusehtava tai violetti pohjasävy. Granaatin uskovan tukevan luovuutta ja sinnikkyyttä. Lisäksi se vahvistaa seurallisen ja sosiaalisen leijonan toivoa ja uskoa ihmissuhteisiin.

Myös tiikerinsilmä on yksi leijonan hoitavista kivistä. Se antaa rohkeutta, suojaa ja turvallisuutta, joita itsevarminkin leijona toisinaan tarvitsee. Myrskyisinä aikoina se tuo levollisuutta ja näyttää tärkeiden päätösten hetkellä oikean tien.

Hyvät leijonanaiset, tunnistitteko itsenne kuvauksesta ja vastasiko horoskooppi korutyyliänne? Jätä mielellään kommentteja alla olevaan kommenttikenttään!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *