30.09.2015 | Lukuaika: 1 minuutti

Monet kaipaavat nyt lahjavinkkejä isänpäiväksi, joten keräsin verkkokaupastamme muutaman vinkin.

Miesten asusteet

Miehelle, joka harvemmin shoppailee muotia ja asusteita kannattaa ostaa muutama klassinen asuste, jotka sopivat asuun kuin asuun. » Vyöt, kellot  solmiot ja yksinkertaisen tyylikkäät miesten korut ovat usein onnistuneita valintoja.

Vöitä, solmioita ja kello

Pehmeitä paketteja lahjaksi miehelle tai isälle

Iän myötä sitä oppii arvostamaan pehmeitä paketteja yhä enemmän ja isänpäivälahjaksi pehmeät paketit ovat oikein omiaan. Rentouttavia vapaahetkiä tarvitsevalle miehelle voi hankkia esimerkiksi »uudet kotitossut, yöasun tai aamutakin ja sujauttaa pakettiin vaikkapa lahjakortin, joka vapauttaa kotitöistä seuraavan kahden viikon ajan. Laadukkaat bokserit ja sukat ovat klassinen ja helpoin valinta, mutta pehmeisiin paketteihin voi valita myös talvea silmällä pitäen uuden kaulaliinan tai pehmeitä neuleita.

aamutakki, tohvelit ja pyjama

Keittiötarvikkeita isänpäivälahjaksi

Keittiössä viihtyvälle miehelle löytyy varmasti monia tuotteita, joita hänen keittiöstään ei vielä löydy tai jotka olisi jo aika uusia. Onko hän esimerkiksi pohdiskellut uuden, terveemmän elämäntyylin aloittamista? Hanki esimerkiksi » mehupuristin, tehosekoitin smoothieita varten tai keraaminen paistinpannu, jolla voi paistaa ilman rasvaa ja öljyä.

sauvasekoitin, yrttipuristin ja paistinpannu

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *