29.07.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesän loistavimmat lomasäät osuvat usein heinäkuulle. Siinä vuoden lämpimimmän ajanjakson puolivälissä alkaa leijonan tähtimerkin kausi 23.7. ja jatkuu 23.8. asti. Energinen ja karismaattinen leijona paistattelee myös mielellään huomion keskipisteenä.

Leijona kuvittelee (hieman liioiteltuna) mielellään kykenevänsä hallitsemaan maailmaa ja sen ongelmia. Eikä leijonalta rohkeutta puutu – hänen itsevarmuutensa saa monet asiat tapahtumaan kuin itsestään. Hänen mielestään tavoitteet on tehty saavutettaviksi ja esteet voitettaviksi. Loppumaton energia ja palava halu tarttua uusiin haasteisiin ja seikkailuihin leimaavat leijonan arkea. Hän viihtyy hyvin ihmisten seurassa ja nauttii keskipisteenä olemisesta. Leijonan suuri sydän asettuu aina heikomman puolelle, ja hän aistii helposti muiden tarpeet. Leijona ystävänä on lottovoitto, joka tuo turvallisuuden tunteen tullessaan. Pitkästyttävä arki on leijonalle tuntematon käsite ja ihan normaalia on, että leijona päättää tänään lähteä reissuun ja istuu jo huomenna lentokoneessa. Pitkäjännitteinen suunnittelu ei ole hänen juttunsa. Leijona on taitava organisoija ja auttaa myös mielellään muita arjen tiimellyksessä. Leijonan ympärillä voi aistia energian ja sen tuoman tekemisen ilon.

Leijona ja tyyli


Leijona on todellinen trendisetteri, joka on perillä maailmanlaajuisista muotivirtauksista. Myös tyylillisesti hän tietää mitä hän haluaa, ja näyttävät sisääntulot ovat tämän huomiota rakastavan tulimerkin suosiossa. Teatterissa ja illalliskutsuilla tapaat elegantisti, mutta usein näyttävästi pukeutuneen leijonan, joka kantaa asunsa sanoinkuvaamattomalla ylpeydellä. Leijonan lempivärit peilaavat tulen sävyjä ja huokuvat elinvoimaa. Hän rakastaa hehkuvaa punaista ja ilmaisurikasta liilaa, mutta käyttää paljon myös puhdasta valkoista ja metallin hohtoa, ennen kaikkea asusteissa. Glamour puhtaimmillaan on leijonan juhlapukeutumisen asukoodi. Miellyttävästi laskutuvat materiaalit, kuten silkki tai hohtava sametti, ovat myös leijonan suosikkeja.

Yksi leijonan arjen kohokohdista ovat erilaiset kauneudenhoitorituaalit. Säännöllisten kampaamokäyntien lisäksi hän nauttii ylellisten voiteiden käytöstä sekä suihkauttaa suihkauksen kallista hajuvettä päästäkseen tunnelmaan. Jotta pystyy tekemään muut tyytyväisiksi, täytyy myös itse voida hyvin! Se on viisaus, jonka leijona on sisäistänyt erinomaisesti.

Leijonan koti ja sisustus


Leijona nauttii tilavan kodin avaruudesta. Hän tarvitsee paljon tilaa, sillä viettää mieluusti aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa. Leijona haluaa suunnitella sisustuksen tarkkaan – hänen kodissaan jokaisella huonekalulla on oma paikkansa. Sisustuksen hengen tulee noudattaa leijonan valitsemaa tyyliä. Barokkihuonekalut löytävät uuden kodin usein juuri leijonan luota. Koristeelliset peilit ja kodikas valaistus luovat mukavan tunnelman, joka on erittäin tärkeää leijonalle. Jalot materiaalit ovat leijonan mieleen myös sisustuksessa. Puu tuo leijonan kotiin kotoisuutta, satiinikankaat sekä pehmeät ja runsaat materiaalit, kuten kašmir loihtivat tyyliin luksusta. Leijona suosii sisustuksen väriskaalassa kontrastirikkautta: vaaleat ja selkeät värit yhdistetään voimakkaaseen punaiseen, siniseen, liilaan, hopeaan ja kultaan. Leijonalle on tärkeää, että koti on aina valmis vastaanottamaan vieraita ja että vieraat viihtyvät yhtä hyvin kuin leijona itse.

Hei leijona, tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia
 1. Tuossa ei kyllä oikein mikään pitäny paikkaansa minuun vaikka leijona olenkin .ei edes värit sisustuksesa ja vaatteissa

  1. Hei Pirjo, toivottavasti löydät kuitenkin itsellesi mieleisiä ja sopivia värejä, vaikkei horoskooppi osunutkaan aivan naulan kantaan kohdallasi! Mukavaa kesää.

  1. Hei Marjatta, pienet muutokset tekevät meistä kaikista merkkien edustajista ainutlaatuisia 😉 Ihanaa kesää sinulle!

 2. Aika osuva horoskooppi???? tykkään seurasta ja aika usein keskipisteenä. Muitten mielestä, olen tosi perhe keskeinen,pidän perheestäni ja pidän huolta läheisistäni.olen tarkka ja siisti kodistani,vaaleat sävyt on mun juttu, palava halu tarttua uusiin haasteisiin,enkä suunnittele etu käteen mitään esim.reissua sitä mennään kun siltä tuntuu! Elän hetkessä ja etu sijalla lapseni, läheiset sukuni?????

  1. HEi Kirsi, Mukavaa että aihe kiinnostaa sinua. Toivottavasti saamme toivottaa sinut tervetulleeksi lukemaan myös muita blogimme tekstejä. Mukavaa loppuvaa kesää sinulle!

  1. Hei Liisa!
   Kiitos palautteestasi! Kiva että horoskooppiluonnehdinta osui kohdallesi. Mukavaa talvea!