27.10.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Päivät lyhenevät ja lämpötilat laskevat. Kun ulkona pimenee jo aikaisin, vaeltaa mieli kaukaisiin matkakohteisiin. Voit tuoda vieraiden maiden eksotiikkaa kotiin myös värien ja kuosien muodossa. » Syksyn ja talven malliston valikoimasta löytyy runsaasti matkailusta inspiraationsa saanutta muotia ja se näkyy myös lokakuun asuvinkissämme!
malli eläinkuosiasussa ja seepra
Naisellisen elegantit ja klassiset vaatteet toimivat kaudesta toiseen, mutta joskus on mukava ammentaa inspiraatiota omaan tyyliin tehdyistä matkoista. Ornamenttikuosi ja eläinkuviot voivat muistuttaa matkoilla nähdyistä asioista, ja suosikkikuosit koristavat myös talven mallistoa ja ne ovat helposti yhdisteltävissä myös toisiinsa. Tuloksena on erityisen hienostunut kuosien yhdistelmä, joiden avulla voit helpottaa myös kaukokaipuuta ja lisätä mausteita pukeutumiseesi. Kokeile vaikka kuuman Savannin sävyjä tai itämaiden kukista muotonsa saaneita kuoseja.
Talveen kuuluu ehdottomasti neuletakki: se on helppo yhdistää eri paitoihin tai puseroihin, ja se lämmittää mukavasti. Naisellinen malli hehkuu itsevarmuutta ja tyyliä. » Lantiopituinen neuletakki on uusimmasta mallistosta, siinä yhdistyvät tyylikkäästi seeprakuosi sekä kukkamaiset ornamenttikuviot. Mustavalkoinen kuviointi saa ylleen punaiset kehykset kauluksen ja nappilistan väristä. Kokonaisuus on katseita keräävä, mutta samalla tyylikkään hillitty.

malli eläinkuosiasussa ja punainen kukka
Koristeellisen neuletakin pariksi sopivat rauhallisen väriset vaatteet, jotka tasapainottavat värikkään neuleen ilmettä. Alle on helppo pukea musta 3/4-hihainen paita, joka ei ole neuletakin kanssa liian kuuma. Musta paita on yksi vaatekaapin perusosista, ja sitä voi yhdistellä loputtomasti eri asuihin. Pehmeään neuletakkiin sopivat pariksi mustat suorat housut, joissa on klassiset prässit. Mikä olisikaan helpompi ja yksinkertaisempi valinta, kuin tyylikkäät mustat housut mukavasta sekoitemateriaalista?
Kaupunkikävelylle tai kahville sopivat syksyllä mukavat ja helppohoitoiset nilkkurit, joissa on pehmoinen tekstiilivuori. Jalat pysyvät tyylikkäinä ja lämpiminä. Kaikki tärkeä kulkee varmasti mukana, kun sujautat tavarat mustaan lampaannapasta ja tekokuidusta valmistettuun laukkuun. Sisäosan useat taskut pitävät tavarat järjestyksessä.
kello, nilkkurit, takki, koruja
Koru viimeistelee asun ilmeen! Tähän asukokonaisuuteen sopii hopeanvärinen kvartsikello, jossa on jaloteräsranneke ja kimaltavia kristalleja. Herkkä rannekoru on somistettu viljellyillä makeanvedenhelmillä eikä asu olisi täydellinen ilman  korvakoruja. Kokeile rohkeasti lisätä mausteita omaan tyyliisi. Pienikin yksityiskohta tuo asuun eksoottisen tuulahduksen: kuvioidulla huivilla tai näyttävällä sormuksella on yllättävän suuri vaikutus!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *