07.11.2018 | lukea aikaa: 1 minuutti

Pliseeraus luo jännittäviä pintoja ja varjojen leikkiä talven juhlamuotiin. Näyttävät laskosmaiset linjat ovat parhaimmillaan hameissa ja mekoissa, mutta myös juhlavat puserot ja topit ovat saaneet osakseen upeita pliseerattuja detaljeja. Kaikista trendikkäimmät ovat pliseeratut trumpettihihat.

Tänä talvena pliseeraukset esittäytyvät upeasti myös Klingelin juhlamallistossa. Sesongin materiaalien joukossa näkyy paljon tekonahkaa, kuvioitua samettia, läpikuultavaa sifonkia, pitsiä ja neulosta. Vallitsevat värit ovat puuterimainen vaalea roosa ja punainen, mutta myös klassikkovärit, kuten musta ja yönsininen, saavat lisää syvyyttä pliseerauksista. Musta on värinä vaikuttava sellaisenaan, mutta kankaan pinnan vaihtelut antavat sille entistä enemmän ilmaisuvoimaa. Pliseeraus saa kankaan laskeutumaan kauniisti ja heijastelemaan eri sävyissä.

Pliseerattuja yksityiskohtia

Paidan helman alta tai selkäosasta pilkistävä pliseerattu kangassomiste on veikeä detalji ja pliseeratut trumpettihihat antavat paidalle, puserolle tai mekolle päivitetyn ja juhlavan ilmeen.

Mallistostamme löytyy runsaasti hameita, mekkoja ja haalareita, jotka käyvät myös juhla-asuiksi.

Hulmuavia sifonkiunelmia

Talven muodissa huomio kiinnittyy erityisesti näyttäviin hihoihin, joiden suunnittelussa on leikitelty runsaasti mittasuhteilla. Lepakkohihat, leveät volangit ja röyhelöt sekä somistenauhat ovat tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Hulmuavat, viittamaiset sifonkihihat ovat elegantit ja vilpoisat juhlahumussa.

Muistathan, että Klingelin valikoimista löytyy juhlavaa muotia aina kokoon 64 asti.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *