03.12.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Jouluvalot valaisevat etupihan, adventtikyntteliköt ja koristetähdet luovat tunnelmaansa ikkunoissa, ja radiossa soi joulumusiikki… Vaikka joulu on tänä vuonna erilainen, on paljon asioita, jotka tekevät joulusta joulun tänäkin vuonna! Useimmiten se joulun syvin olemus syntyy kodin seinien sisällä ja kasvaa piparintuoksusta, korttiaskarteluista ja muista jouluvalmisteluista.  

Ostoskeskuksen hulinassa tungeksiminen ei kuulu tähän jouluun, vaikka se osalle onkin yksi joulutunnelman tuoja. Myös verkkokaupan ostoksien haku tavarantoimittajan palvelupisteestä voi johtaa samaan lopputulokseen, pakettijonossa on moni muukin verkkokaupassa shoppaillut. Me haluamme osaltamme auttaa sinua välttämään tungoksen – koodillamme HEM3 saat juuri nyt kotiinkuljetuksen kuluitta*! Tarjoamme siis toimituskulut ja kuljetuksen kotiovelle saakka! Tutustu rauhassa verkkokauppamme valikoimaan, tee ostoksesi ja anna kassalla tarjouskoodi HEM3 niin saat tilaukseesi maksuttoman kotiinkuljetuksen. Turvallinen tapa ostaa joululahjat tänäkin jouluna! 

Osta jotain läheisillesi tai yllätä itsesi uudella vaatteella tai vaikka korulla – erityisesti tänä jouluna me jokainen tarvitsemme piristystä ja jouluiloa pimeyden keskelle! 

*Arvo: 10,80 € (toimituskulut 5,90 € ja kotiinkuljetus 4,90 €). Voimassa yhdessä tilauksessa asiakasta kohden 13.12.2020 asti. Maksuttoman kotiinkuljetuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa mahdolliset alennukset huomioiden. 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *