15.06.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Mitä ajatuksia sinussa herää, kun ajattelet kesää – värikkäät kukat, sininen taivas, perhoset, mansikat, auringonpaiste? Mitä mielessäsi näetkin, on melko varmaa, että mukana on värejä. Sama pätee kesän kaulakoruihin, rannekoruihin, sormuksiin ja korvakoruihin – ne ovat kaikkea muuta kuin värittömiä! » Kesän korut loistavat kaikissa trendiväreissä ja luonto itse antaa meille värikkäimmät jalokivet tyyliämme koristamaan.

riipus ja korvakorut vihreällä kukkaistaustalla

Yksi kesään kuuluvista väreistä on raikas vihreä. Pitkän talven jälkeen luonto herää keväällä ja kesään mennessä kaikkialla näkyy vehreää vihreyttä. Mikäpä ei toisi pitkän talven jälkeen kevättä rintaan paremmin kuin kaikkialla näkyvät vihreät lehdet, nurmikot ja kukkien versot? Malakiitin syvä vihreän sävy tuo kesätyyliin samaa raikkautta korvakoruissa ja kaulakoruissa. Malakiitti muuttaa sävyään valosta riippuen lähes läpinäkyvästä vaaleanvihreään ja tummanvihreään. Malakiitin sanotaan lisäävän elämäniloa ja tasapainoisuutta sekä verenkiertoa – aivan kuin reipas kävelyretki vihreässä luonnossa.

pinkki rannekoru ja kaulakoru kukkaistaustalla

Herääkö kesätunnelmasi vihreyttä enemmän pinkin sävyissä loistavista kukista? Tämä ei ole lainkaan ihmeellistä, sillä pinkki on värinä lämmin, eloisa ja pirteä. Ja pinkki sopii myös mainiosti koruihin! Pinkinsävyisistä akaateista koostuva kaulakoru ja rannekoru vievät ajatukset vadelmiin ja vadelmajäätelöön. Akaatin eli onyksin sanotaan lisäävän hyvinvointia ja vähentävän negatiivisuutta. Myös itsevarmuus, keskittymiskyky ja luovuus saavat akaatilta apua. Uskoipa sitä akaatin voimiin tai ei, on se silti todella kaunis korukivi ja tuo takuulla pirteän lisän asuun kuin asuun.

rubiinisormus kukkaistaustalla

Punainen on pinkin tavoin lämpimän kesäinen väri, minkä vuoksi se on pysyvä osa korusuunnittelua. Klassinen punainen jalokivi on rubiini, joka on smaragdin, timantin ja safiirin ohella kaikille tuttu. Hehkuvan punainen väri symboloi rakkautta ja siten se sopii kesän valoisien iltojen romanttisiin hetkiin täydellisesti. Tämän lisäksi rubiinia voi käyttää huonoa onnea estävänä talismaanina. Kuka tietää, ehkä sormuksessa tai kaulakorussa oleva rubiini suojaa kantajaansa epäonnistuneelta kesäsäältä?

monivärinen kaulakoru kukkaistaustalla

Kuten » trendibloggaajamme Senni kirjoittaa, muodissa saa tänä kesänä käyttää värejä rohkeasti sekaisin. Kokeile siis myös koruissa yhdistää erivärisiä jalokiviä, korukiviä ja muita somisteita kaikissa sateenkaaren väreissä. Tähän tarkoitukseen sopii esimerkiksi rubiinein, smaragdein ja safiirein somistettu kaulakoru, jossa riittää väriä! Näyttävät ja värikkäät asennekorut ovat tämän kesän hitti ja ne pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, jos yhdistät ne pelkistettyyn asuun. Kokeile esimerkiksi yksiväristä, johonkin korun sävyyn sointuvaa puseroa ja valkoisia housuja tai hametta. Saatat samalla myös hyötyä useamman eri jalokiven positiivisista vaikutuksista…

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *