03.07.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Tennarit pysyttelevät suvereenisti kenkämuodin valokeilassa. Välillä on jopa vaikea uskoa, että niitä pidettiin ennen ihan vain urheilukenkinä. Nykyään tennareita nähdään sekä kuninkaallisten että kaikenlaisten julkkisten jaloissa, ja myös useimmat meistä taviksista omistavat tennariparin jos toisenkin. Käyttömukavuus, monipuolisuus ja erilaiset ainutlaatuiset yksityiskohdat pitävät tennarit ajan tasalla ja estävät niitä muuttumasta tylsiksi.

Verkkokaupassamme on kunnon valikoima erivärisiä ja -mallisia tennareita joko leikkisillä detaljeilla maustettuna tai ilman. Alla muutama esimerkki erityylisistä tennareista.

Glittertennareita diivalle

Kimallekoristellut, kimaltavapintaiset tai paljettisomisteiset tennarit eivät ehkä ole kaikkien mieleen, mutta jos sinä tykkäät repäistä välillä, voit hyvinkin nauttia pikku bling-blingistä jaloissasi!

Kukkatennareita romantikolle

Käytätkö mielelläsi vaatteita ja asusteita, joissa on sitä jotakin – kukkia, tupsuja, pitsiä? Alla kolmet tennarit, joita somistavat erilaiset kukka-aiheiset yksityiskohdat. Ken on heistä kaikkein söpöin?

Perustennareita joka iikalle

Jos kuitenkin haluat sellaiset ihan tavalliset tennarit, vilkaise vielä näitä tennarimalleja. Sporttista, mukavaa ja klassista tennarityyliä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. Hei Tuulikki,

   Mallistostamme löytyy myös paljon erilaisia ihania sandaaleja! Pääset selaamaan valikoimaamme tästä linkistä: https://www.klingel.fi/naisten-sandaalit/

   Huomaathan, että voit asettaa suodattimia sivun ylälaidalla ja helpottaa toivomiesi sandaalien löytymistä 🙂

   Toivottavasti löydät ihastuttavat sandaalit itsellesi. Ihanaa viikonloppua!