15.09.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Mekossa aamusta iltaan – näin muutat mekon tyyliä menojen mukaan

Kun päivään mahtuu monta erilaista menoa, on tärkeää, että päivän asu sopii näihin kaikkiin tai muuntuu helposti tilanteesta toiseen pienin konstein! Mekko on hyvä lähtökohta juuri sellaisille asuille. Mekko on ylipäänsäkin mitä mainioin vaatekappale: sinun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosan yhdistelyä, ja mekkoon pukeutuneena tulee yleensä hetkessä hyvin pukeutunut olo. Suurta plussaa on myös se, että mekko muuntuu niin moneen asusteita vaihtamalla. Päivällä neuletakin ja tennareiden kanssa käytetystä mekosta kuoriutuu iltamenoihin sopiva, kun yhdistät mekkoon esimerkiksi korkeat korot, tyylikkään iltalaukun ja näyttäviä koruja.

Kuvioitua työpäivään

Kuvioitu, malliltaan suora tai helmaa kohti hieman levenevä mekko, jossa on hillitty, neutraali pääntie on hyvä lähtökohta moneen asuun. Valitse mekon pituudeksi itseäsi miellyttävä ja vartalollesi edullinen pituus, niin viihdyt siinä koko pitkän päivän. Päivällä voit yhdistää mekkoon pitkän neuletakin tai jakun, jonka väri löytyy mekon kuvioinnista. Kengiksi sopivat tennarit tai muut matalakorkoiset kengät, joiden väri on mielellään sama kuin neuletakin tai jakun. Tämä rennon tyylikäs asu sopii niin työarkeen kuin harrastusmenoihin. Jos ilta vaatii juhlavamman asun, voit yhdistää mekkoon kiiltävän vyön sekä näyttävän kaulakorun ja vaihtaa matalakantaiset kengät korkkareihin.

Linkki: Pallomekko, Olkalaukku, Lenkkarit, Neuletakki, Satiinihuivi, Solmittava vyö

Klassinen yksivärinen – voittamaton ja pitkäikäinen valinta

Yksivärinen mekko saattaa kuulostaa tylsältä, mutta selkeässä yksivärisyydessä piilee itse asiassa todellinen aarre. Pikkumusta on tästä erinomainen esimerkki: siitä ei ole tullut klassikkoa suotta. Valitsetpa mekoksesi sitten klassisen pikkumustan tai sen trendikkään muunnelman, voit olla varma siitä, että mekko tarjoaa monia muuntelumahdollisuuksia! Anna asusteiden puhua tai luo niiden avulla juuri se tyyli, joka sopii päivääsi parhaiten. Neuletakki ja mukavat kengät ovat käytännölliset, jos lounastauko menee ostoksia tehdessä ja asioita hoitaessa. Ja kun lisäät asuun sopivasti kimaltelevia koruja, vyötärölle kimaltavan vyön ja vaihdat kumipohjaiset kengät korkoihin, olet valmis jättämään päivän kiireet ja nauttimaan illallisesta fiinimmässäkin ravintolassa…

Linkki: Mekko, Kullanvärinen vyö, Sling back -kengät, Kukkakorvakorut

Kokopitkä napitus avaa monia mahdollisuuksia

Mekko, jossa on kokopitkä napitus on erinomainen hankinta: se on täydellinen rentoihin päivämenoihin leggingsien tai farkkujen – tai nahkahousujen – kanssa. Anna mekon liehua avonaisena jakun tapaan ja valitse asuun tyylikäs, puhdaslinjainen t-paita. Tässä asussa voit piipahtaa hammaslääkärillä, ulkoiluttaa koiran (kumpparit sopivat hyvin tähän tarkoituksen) ja käydä lounaalla hyvässä seurassa. Iltamenoihin vaihdat housut sukkahousuihin, napitat mekon ja korostat vyötäröäsi kauniilla vyöllä. Jalkaan avokkaat tai nilkkurit ja korviin roikkuvat korvakorut! Näin voit huoletta suunnata after workiin kollegoiden tai teatteriin ystävien kanssa!

Linkki: Painokuvioitu mekko, Eläinkuosiset leggingsit, Kiilakorkoavokkaat

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. Onko myynnissä mekkoa, joka on Sara Lindholmin nahkatakin (99,99) samassa kuvassa, nahkatakin tuotenro 76121/90x; haluaisin tilata myös kyseisen mekon, mistä löydän sellaisen?

    1. Hei Kirsti! Ikävä kyllä en löytänyt kuvan mekkoa. Koko Sara Lindholmin mekkovalikoimaan pääset täältä: https://bit.ly/37IS0hm
      Toivottavasti löydät valikoimastamme itsellesi mieleistä tilattavaa!