08.12.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Mitäänsanomaton, joku ehkä epähuomiossa ajattelee. Mutta kaikessa eleettömyydessään ah niin monikäyttöinen! Joskus se yksinkertaisin mekko on myös kaikkein elegantein ja oikeilla asusteilla stailattuna käy jokaiseen vuoden aikaan sekä tilaisuuteen. Me esittelemme supertyylikkään mekon, joka on must-hankinta mekkojen ystäville.

Pikkumustan lumoa

Valikoimamme vilisee upeita mekkoja, mutta nyt olemme päättäneet vinkata meidän oman suosikkimme. Haluammekin varoittaa herkimpiä lukijoitamme – lukutuokio saattaa päättyä klikkaukseen ja uuteen mekkoon! Jos kuitenkin päätät jatkaa lukemista ja ottaa riskin, saat tutustua kiiltävään satiinimekkoon tuotemerkiltä Rock your Curves by Angelina K. Hienostunut muotokieli näkyy elegantissa, hartioita hyväilevässä venepäätiessä ja vyötärölle ekstrakorostusta antavassa kangasvyössä. Flirttaileva helma päättyy juuri polvien alapuolelle. Täydellinen mekko! Tämä pikkumustien kuningatar sulautuu moneen tyyliin ja on uskomattoman helppo yhdistellä. Se on yksi niistä vaatteista, joka on hyvä löytyä joka naisen vaatekaapista – joten jos sinulle ei vielä ole omaa luottopikkumustaa, älä huoli. Nyt se on löytynyt! 

Linkki: Satiinimekko ja solmittava vyö

Kesäistä viileyttä mustasta satiinista

Kun sitten mekkopuoli on hoidossa, seuraava askel on varmistaa, että koko asu on kunnossa. Satsaa siis oikeisiin asusteisiin. Kesällä riittää paljaat jalat ja sandaletit tai somat ballerina.  Yläosaksi riittää rento farkkutakki tai kevyt huivi kaulan ympärille. Mekon alle mukavasti istuvat kesäisen kevyet alusvaatteet ja ei kun menoksi! Käsilaukku ja kaulakoru ovat tietysti aina paikallaan, mutta huolettomassa kesätyylissä eivät läheskään aina välttämättömät.

Linkki: Sydänaiheiset keraami-hopeakorvakorut, Farkkutakki, Kohopintainen tekonahkalaukku, Nilkkaremmilliset sandaletit

Valmiina talven juhliin

Yhtä yllättävä ja monipuolinen, kuin Sveitsin armeijan linkkuveitsi –  kaapissa roikkuvaan pikkumustaasi voit luottaa aina. Se tulee olemaan sinun salainen aseesi, todellinen pièce de résistance ympäri vuoden! Jos tilaisuutena on vaikkapa uuden vuoden juhlat , voit yhdistää pikkumustan lämpimiin saappaisiin ja tekoturkkiin. Pue alle pyöräilyshortsimalliset alushousut ja lämpöä tuovat, juhlavat sukkahousut. Tupsukorvakorut ja tyylikäs myssy viimeistelevät talvilookin. Mikä tyylivarma tapa sanoa hyvästit menneelle vuodelle ja kippistää uudelle ja paremmalle vuodelle!

Linkki: Painonapillinen tekoturkistakki, Korvakorut, Tukevakorkoiset saappaat

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *