28.05.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Pitkä vai lyhyt, kapea vai leveä? Me Klingelillä pidämme kaikenlaisista hameista! Lue tästä blogista vinkkimme kolmesta hamemallista, jotka ovat täydelliset tähän ajankohtaan. Pue jalkaan paksuhkot sukkahousut aamulla, kun on viileämpää, ja vaihda niiden tilalle ohuempi pari ilman lämmetessä keskipäivän auringossa. Kevään kääntyessä kesään sukkahousut voi jättää kokonaan pois. Hurraahuuto hamevallalle!

Klassikko: kapea kynähame

Kapea, polvipituinen kynähame on saavuttanut klassikon aseman hameiden joukossa. Kynähame tunnetaan erityisesti bisnestyylistä, mutta mallista löytyy enemmän valinnanvaraa kuin moni arvaakaan. Klingeliltä löydät erityylisiä kynähameita räväköistä tekonahkaisista tai leopardikuosisista malleista aina naisellisen juhlaviin kukkaunelmiin. Kynähamekin voi olla sinun tyylisesi! Ensimmäinen hamevinkkimme on kuitenkin täysin klassinen kynähame, joka näkyy kuvassa. Kuvan kynähametta on saatavissa useassa värissä. Hameen materiaali on kevyesti joustavaa, sen vyötärö joustaa sivuista ja helmassa on pieni halkio. Näiden ominaisuuksien ansiosta hame antaa liikkumavapautta ja tuntuu mukavalta pitkänkin päivän ajan. Lisäksi siitä löytyy lyhyetkin koot, joten lyhyempikin nainen löytää sopivanpituisen hameen itselleen.

Linkki: Hame 1, Hame 2, Hame 3, Hame 4

Vintagehenkinen: leveähelmainen hame

50-luvun hametyyli näkyy helmoissa, joissa on runsaasti kangasta ja leveyttä. Leveä helma hurmaa yhä naisellisella hulmuavuudellaan, vaikka siluetti ei olekaan yhtä muhkea ilman pöyheää alushametta, jota harva käyttää nykyään. Leveähelmaista hametta valittaessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon sen materiaali. Tarpeeksi jämäkkä kudottu kangas, esimerkiksi puuvillakangas, saa helman laskeutumaan ryhdikkäästi, kun taas liian ohut kangas vain valuu jalkoja pitkin. Toinen hamevinkkimme on valokuvamallimme Ninan päällä oleva leveähelmainen kaunotar. Hameessa on pienet laskokset, jotka antavat sille runsautta leventämättä lantiota. Takana vyötäröllä on smokkirypytystä, mikä tuo vyötärölle joustoa. Helman lehtikirjailut luovat hameeseen ylellisen romanttista ilmettä.

Linkki: Hame 1, Hame 2, Hame 3

Romantikko: nilkkapituinen maksihame

Nilkkapituinen hame eli maksihame on täydellinen valinta silloin, kun haet hameelta yhtä aikaa rentoutta ja eleganssia. Maksihame on monesti valmistettu yhteen ommelluista volangeista, jotka levenevät nilkkoja kohti. Volankikerrokset antavat hameeseen leveyttä, jonka ansiosta se hulmuaa kauniisti nilkkojen ympärillä kulkiessa. Kolmantena hamevinkkinä olemme ottaneet esiin 3 erityylistä maksihametta, joista voit valita mieleisesi. Boheemi, kukallinen maksihame on valmistettu pehmeästä jerseystä. Sen monivärisestä kuosista on helppo poimia väri ja valita yksivärinen yläosa sen mukaan. Romanttinen, beige maksihame hurmaa laskeutuvuudellaan. Sen volankikerroksia koristaa leikkisä pallonauha. Sporttinen, suora maksihame on helppo stailata juhlavammaksi tai arkisemmaksi, ja sitä on saatavissa useammassa värissä. Hameen helmassa on pyöristetyt sivuhalkiot ja joustovyötäröllä solmittava kiristysnyöri.
Psst! Kukkahametta löytyy myös lyhyissä ko’oissa.

Linkki: Hame 1, Hame 2, Hame 3

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *