18.02.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vesimiehen tähtimerkki aloitti virallisesti uuden vuoden ja edellisessä horoskoopissamme tutustuimmekin tämän riippumattomuutta rakastavan idealistin mieltymyksiin. Alkava jakso on tähtimerkki kalojen aikaa ja tässä horoskoopissa kurkistamme hänen persoonallisuuden piirteisiinsä, tyyliin ja sisustusmieltymyksiinsä.

Tällainen on kalat

Kun tutustuu eri lähteiden kuvauksiin kalojen vallitsevista luonteenpiirteistä erottuu yksi piirre ylitse muiden: lempeä ja hyväntahtoinen luonne. Kaloista huokuu herkkyys ja hän on taitava eläytymään eri tilanteisiin ollen empaattinen ystävä ja työkaveri. Hän aistii herkästi ympäristön tunnetiloja ja muutoksia, joka voi olla joskus myös rasite. Muiden joukossa kalat toimii usein rauhanrakentajana ja varmistaa, että tilanteet eivät pääse liiaksi kärjistymään. Hän viihtyy parhaiten ammateissa, joissa hän saa käyttää hyväksi luovuuttaan. Kaloja löytyykin usein erityisesti maalaustaiteen, runouden tai säveltämisen parista. Järjestelmällisyys ei kuulu kalojen hyveisiin ja käytännöllisyys on hänestä yliarvostettua. Kalat ovat onnellisimmillaan omissa päiväunelmissaan ja he ovat tuotteliaimmillaan saadessaan itse määrätä tahdin. Heitä ei kannata hoputtaa – he saavat ehdottomasti eniten aikaan omassa rauhassaan ja omalla tahdillaan.

Kalat ja tyyli

Kalojen rikas mielikuvitus ja luovuus heijastuvat kalojen pukeutumistyylissä. Hän pitää erityisesti pehmeistä ja kauniisti laskeutuvista materiaaleista sekä pehmeistä väreistä. Tämä peilaa kalojen rauhallisuutta ja herkkyyttä sekä taipumusta unelmointiin. Mielikuvituksellisuus näkyy rakkaudessa kiehtoviin kuviointeihin, joista kalat ei saa koskaan tarpeekseen. Tunnelmasta riippuen voi kalojen tyyli vaihdella naisellisesta intohimoiseen, romanttiseen sekä myös tarvittaessa sporttisen käytännölliseen. Tärkeintä on, että tyyli kuvaa sen hetkistä tunnelmaa ja sopii tilanteeseen. Tästä syystä kalat ei nosta trendikkyyttä pukeutumisessaan ensimmäiselle sijalle.

Kuinka kalat sisustaa kotinsa

Kalat on taitava luomaan kotiinsa tunnelman, jossa akkujen lataaminen onnistuu niin kaloille kuin myös kalojen läheisille. Hän tarvitsee itsensä näköisen kodin unohtaakseen ulkona olevan, helposti kaloja stressaavan kylmän ja kovan maailman. Kalojen kotona vallitsee hallittu kaaos, joka huokuu sydämellisyyttä ja persoonallista tyyliä. Kalat yhdistelee taidokkaasti design-tavaroita kirpputorilöytöihin ja arvostaa sisustuksessa kaikkea sellaista, mikä edistää lämminhenkistä ja mukavaa tunnelmaa. Somistetyynyt ja itämaisin ornamentein koristellut kankaat, kiemurakuvioinnit ja helmikirjailut saavat vierailijan tuntemaan olevansa keskellä itämaista satua. Myös luontoelementit ovat tärkeitä kaloille – kasvit, yrtit, koristesuihkulähteet tai akvaario viimeistelevät kalojen sisustuksen tuoden sisustukseen heleyttävän elementin.

Oletko sinä syntynyt kalojen tähtimerkkiin ja tunnistatko itsesi kuvauksesta? Kerro meille kommenttikentässä, mitkä piirteet tekevät sinusta tyypillisen kalan.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *