19.04.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevät on ilonaiheita täynnä: valoisat aamut ja illat, luonnon puhkeaminen kukkaan, kevätmuoti – unohtamatta pääsiäistä, joka tuo kaivatun hengähdystauon kevään tohinan keskelle. Härkä on siinä mielessä onnekas, että hän saa juhlia syntymäpäiviään keskellä kauneinta kevättä. Tyylihoroskooppimme päätähti on siis tällä kertaa maanläheinen härkä.

Härän luonne

Härkä on sekä kumppanina että ystävänä todellinen helmi, sillä hänellä on juuri ne ominaisuudet, joita useimmat meistä läheiseltä kaipaavat: uskollisuus ja luotettavuus. Kun härkä löytää sielunkumppanin, side kestää usein koko elämän. Jos härällä on ongelmia, hän tarttuu niihin epäröimättä ja kamppailee kärsivällisesti niiden kanssa, kunnes on saanut ratkaistua ne. Hän on tyytyväinen vasta, kun on saavuttanut tavoitteensa, eikä luovuta helposti, olipa tilanne miten hankala hyvänsä. Härkä ei haihattele eikä rakentele pilvilinnoja, vaan hän on puhdas jalat maassa -tyyppi, joka rakastaa konkretiaa. Hän harkitsee huolellisesti, ennen kuin tekee päätöksen, mutta löytyypä hänestä myös rento ja hedonistinen puoli, joka rakastaa hyvää ruokaa ja kauniita asioita. Sen vuoksi hän pyrkii keräämään pesämunan, joka mahdollistaa hänen mukavan elämäntyylinsä.

Naisellinen tyyli

Härkä on mieltynyt kaikenlaisiin kauniisiin asioihin, mikä johtuu tähtimerkkiin yhdistettävästä Venus-planeetasta. Hän rakastaa naisellisuuttaan ja tuo sen mielellään esiin vaatteilla ja asusteilla. Muoti, kosmetiikka ja korut ovat hänelle yhtä tärkeitä kuin ilma, jota hengittää, ja hän käyttää niihin surutta rahaa. Samanaikaisesti aistilliset ja käytännölliset vaatteet ovat eniten härän mieleen, ja materiaaleista hänen suosikkejaan ovat ylelliset nahka, silkki ja kašmir. Laatu ennen kaikkea! Maan elementtiin kuuluvaa härkää pukevat erityisen hyvin maan ja vihreän sävyt. Myös isot kukkaprintit ja » kukkakuosit näyttävät upeilta hänen yllään. Toisin kuin esimerkiksi vahvoissa väreissä viihtyvä » oinas, härkä suosii herkkiä sävyjä.

Maalaisromanttinen kodinsisustus

Rauhallinen härkä viihtyy parhaiten rauhallisessa ympäristössä ja rakastaa mukavuutta ja harmoniaa. Hän pitää rennosta oleilusta, joten suuri sohva on ehdoton must. Sitä täydentävät mukavat nojatuolit, joissa on tietenkin oltava kunnonkokoinen istuinosa. Kolmas välttämättömyys on suuri pöytä, jonka ääreen hänen perheensä ja ystävänsä kerääntyvät usein kahvittelemaan tai viettämään iltaa – mielellään kulinaarisissa merkeissä. Sisustus on estetiikkaa rakastavalle härälle tärkeää. Hän pitää talonpoikaistyylistä sekä hieman » leikkisistä ja romanttisista vaikutteista. Nämä ilmenevät lämpöä tuovina puupintoina ja maanläheisinä sävyinä, jotka yhdessä ikkunalaudan värikkäiden kukkien ja raikkaiden yrttien kanssa luovat kodikkaan tunnelman.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *