19.11.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Jousimiehen luonne

Jousimies on luonteeltaan hyvin temperamenttinen ja hyväntuulinen. Ei ole mikään ihme, että hänellä on laaja ystävä- ja tuttavapiiri, sillä hänen seurassaan ei ole koskaan tylsää. Jousimies on ystävänä todellinen helmi, sillä hänen viehätysvoimansa ja lähes rajaton optimistinsa tarttuvat myös muihin, ja häneen voi luottaa sataprosenttisesti. Ystävyys- ja rakkaussuhteissaan jousimies on ehdottoman lojaali ja rehellinen. Hän rakastaa matkustelua ja uusiin maihin, ihmisiin ja kulttuureihin tutustumista ja on ylipäänsä avarakatseinen persoona. Ennakkoluulot hän mieluiten karistaa mielestään, sillä hän tietää elämän olevan paljon jännittävämpää ja helpompaa, kun pitää sydämensä ja mielensä avoimena.

Jousimiehelle on tärkeää seisoa aina heikompien rinnalla, mikä johtuu Jupiter-planeetan vaikutuksesta. Kohdatessaan epäoikeudenmukaisuutta jousimies ei jää katsomaan vierestä vaan puuttuu asiaan välittömästi – yleensä positiivisin tuloksin. Myös karvaiset ystävät ovat lähellä hänen sydäntään, ja hän asustaakin usein kaverinaan joko kissa tai koira, josta hän saa seuraa lenkille tai reippaille luontoretkille. Jousimiesten joukosta löytyy myös monia hevoshulluja.

 

Jousimiehen tyyli


Jousimies on kiinnostunut trendeistä ja kokeilee mielellään uusia asioita, sillä hän on muotiasioissa vaihtelunhaluinen.  Tyylivarma jousimies tietää, mikä häntä pukee ja mikä ei. Lähtiessään kaupoille täydentämään vaatekaappiaan hänellä on yleensä mielessään selkeä kuva siitä, mitä hän haluaa ostaa. Toisaalta hän inspiroituu herkästi kauppojen tarjonnasta ja saattaa sortua myös heräteostoksiin.

Laatu ja korkealuokkainen viimeistely ovat jousimiehelle kaiken A ja O muodissa. Hän satsaa vaatteisiin, jotka kestävät hänen aktiivista ja menevää elämäntyyliään. Hänen lempiväreihinsä kuuluvat purppuranpunainen, » bordeaux’n punainen sekä laivastonsininen. Vaikka jousimies suosii selkeää ja vähäeleistä tyyliä, hän saattaa tietyissä tilanteissa yllättää hillityllä glamourilla, kuten » hopeanvärisillä avokkailla tai » kullanvärisillä yksityiskohdilla somistetulla käsilaukulla. Jousimies käyttää mielellään samoja koruja uudelleen ja uudelleen. Syvänpunainen granaatti ja kirkas, liilanvärinen ametisti antavat hänelle suloisuutta ja voimaa.

 

Jousimiehen koti


Jousimies rakastaa avoimia tiloja ja kammoaa täyteen ahdettuja huoneita. Hän haluaa liikkua vapaasti ja säilyttää paljon vapaata tilaa ystäviään ja perhettään varten. Vapaudenkaipuustaan huolimatta jousimies nauttii myös vieraista ja onkin antaumuksellinen emäntä. Hän hemmottelee vieraitaan paitsi kulinaarisilla herkuilla myös hauskoilla ja kiinnostavilla kertomuksillaan.

Jousimiehen kodista löytyy puupöytiä, jotka tuovat sisustukseen lämpöä ja viihtyvyyttä ja niiden vastapainona pehmeitä ja » laadukkaita mattoja. Hän suosii vaaleita, puunsävyisiä huonekaluja sekä » yksinkertaisen tyylikkäitä sisustuselementtejä ja viimeistelee sisustuksen tarkoin valituilla yksityiskohdilla, kuten » tauluilla tai ulkomaanmatkoilta hankituilla matkamuistoilla. Kivoista tapahtumista muistuttavat esineet ja kuvat ovat jousimiehelle erittäin tärkeitä, ja hän haluaa pitää niitä esillä lisäämässä kotoisaa tunnelmaa.

Mitä sanotte, jousimiehet, tunnistitteko itsenne tyylihoroskoopin kuvauksesta? Vai tuliko mieleen kenties joku tuttunne? Voitte jättää kommenttia alla olevaan kenttään.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia
  1. Hei Arja ja kiitos kommentistasi. Mikä jousimiehen ominaisuuksista kuvaa mielestäsi parhaiten luonnettasi? Mukavaa talven jatkoa!

 1. No todellakin piti paikkansa,ainut mikä ei pidä paikkansa on että en matkustele ulkomailla,koiria on ja tyylitaju ym…aika hyvin tunnette minut.

  1. Hei Vuokko, vaikuttaa siltä että olet ihka-aito Jousimies :)! Oikein ihanaa ja kaunista talven aikaa sinulle!

  1. Hei Hilkka,

   kiitos kommentistasi. Oikein valoisaa kevättalven jatkoa!

 2. Ei kaikki pidä paikkansa en ottais eläimiä mutta en myöskään vihaa niitä. Värit eivät pidä minun kohdalla paikkansa. Enkä matkustele.