24.05.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko sinä tai joku perheestäsi tai tuttavapiiristäsi kaksonen? Jos kuvaisit kaksosta muutamalla sanalla, mitkä ne olisivat? Lue blogikirjoituksestamme, olemmeko samoilla linjoilla.


Kaksosen persoona

Ulospäinsuuntautunut, seurallinen ja charmikas – tällainen on tyypillinen kaksonen. Kaksosen kanssa on aina mukava keskustella, olipa aiheena sitten politiikka, kirjallisuus tai George Clooneyn uusi elokuva, sillä kaksosella on laaja yleissivistys ja hän on kiinnostunut kaikesta, mitä maailmalla ja ympärillä tapahtuu.

Kaksoselle on tärkeää, että hänestä pidetään ja häntä ymmärretään, ja hän on valmis näkemään vaivaa sen eteen. Kun tilanne kaipaa spontaania vitsiä tai heittoa tunnelman rentouttamiseksi, kaksosella on sana valmiina. Kun rakkaalla tai ystävällä on merkkipäivä tai hän kaipaa piristystä, kaksonen osaa löytää täydellisen pikku lahjan tai huomionosoituksen.

Kaksonen on todella osaava ja tähtimerkkinsä mukaisesti monitasoinen luonne, jonka sisällä vaikuttaa usein piilevän monta erilaista persoonallisuutta. Elämä kaksosen kanssa on siksi aina inspiroivaa ja erilaista. Hän on toisaalta luova, eläväinen ja pursuaa ideoita, mutta toisaalta hallittu ja pitää mielellään langat käsissään. Kaksosella onkin pää pilvissä ja jalat maan tasalla.

Kaksosen tyyli

Kaksonen kuuluu ilma-elementin alle. Häntä voisikin kuvailla pieneksi tuulenpyörteeksi, sillä kaksonen ei koskaan pysy paikallaan, vaan hän on aina hyörimässä ja pyörimässä. Kaksosen muutoksenhalu ja uteliaisuus antavat leimansa hänen tyyliinsä: kaksonen uskaltaa ja rakastaa kokeilla uutta. Kaikesta kiinnostunut kaksonen myös seuraa muotitrendejä ja osaa yhdistellä niitä. Kaksonen tietää, mikä pukee häntä ja mikä ei. Tyylitajun ja muotitietämyksen ansiosta kaksosen kokeilut pysyvät suvereenisti hyvän maun rajoissa. Näyttävää: kyllä. Ylimenevää: ei.

Kaksonen pääsääntöisesti panostaa laatuun ja ylellisyyteen, mutta arvostaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta, koska tykkää matkustella. Ilma-elementtinsä mukaisesti kaksonen suosii kuulaita värejä, kuten valkoista, harmaata ja » sinistä, sekä pitää kevyesti laskeutuvista ja läpikuultavista materiaaleista.


Kaksosen koti

Jos tämä ei tullut jo kunnolla ilmi: kaksonen rakastaa seuraa. Hän viettää vapaa-aikansa mieluummin muiden seurassa kuin omassa rauhassa. Kaksonen asuu siksi harvoin syrjässä, vaan suosii seutua, jossa pysyy tapahtumien ytimessä. Tämä ei tarkoita, että kaksonen ei osaisi olla yksin. Kaksonen tarvitsee aikaa ja tilaa hengittää ja perehtyä moninaisiin kiinnostuksen aiheisiinsa. Koti on tällainen tila kaksoselle. Periaatteella: kun ovesta astuu ulos, pitää näkyä elämää, mutta kotini on linnani.

Kaksosen koti on kutsuva, ilmava ja valoisa. Valolla ja lasilla on tärkeä rooli sisustuksessa. Kalustus on linjakasta ja pelkistettyä ja toimii näin vastapainona kaksosen rönsyilevälle mielelle. Kaksosen luova persoonallisuus näkyy » värikontrasteissa ja näyttävissä tauluissa. Kodin keskus ei ole televisiosaareke, vaan iso kirjahylly, jossa kaksonen säilyttää laajaa kirjakokoelmaansa. Aikaansa seuraavan kaksosen kodissa on myös oma paikkansa televisiolle, radiolle ja tietokoneelle.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *