17.12.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kauriin luonne

Kauris-tähtimerkille on eläinmaailman esikuvansa lailla luonteenomaista peräänantamattomuus ja ihailtava sisukkuus. Vaikka tavoite olisi kaukana, kauris kipuaa tarmokkaasti ylöspäin ja on valmis hyväksymään mahdolliset esteet ja kiertotiet. Kauriilla on suuret odotukset elämää kohtaan, ja hän tietää, että useimmiten vaivannäkö kannattaa. Luovuttaminen ei ole hänelle vaihtoehto. Toki hänelläkin on toisinaan epäilyksen hetkiä, mutta niistä selvittyään hän menee eteenpäin selkiintynein ajatuksin. Muut arvostavat kauriissa erityisesti hänen itsekuriaan ja luotettavuuttaan. Läheisissä suhteissaan – olipa kyse ystävyys- tai rakkaussuhteista – kauris on tunteellinen ja uskollinen ja osaa näyttää myös herkän puolensa. Kauriin sanaan voi luottaa, ja hän on aina valmis kuuntelemaan läheistensä huolia. Kauriin vahvuuksia ovat myös tahdikkuus ja diplomaattisuus, mikä tekee hänestä taitavan ja erittäin vakuuttavan puhujan. Koska hän osaa keskittyä olennaiseen, hän rakastaa asioiden suunnittelua. Siksi organisoijan rooli lankeaa usein hänelle, kun hänen ystäväpiirissään on tiedossa juhlia. Eikä mikään ihme, sillä juhlat ja muut tapahtumat, joiden järjestelyistä kauris vastaa, sujuvat usein kuin tanssi ja jättävät mieleen hauskoja muistoja.

Kauriin tyyli


Kauriilla on pettämätön tyylitaju, ja hän on taitava luomaan onnistuneita asukokonaisuuksia. Hän suosii ajatonta tyyliä ja pysyy uskollisena selkeälle linjalleen. Kauris ei halua peittää tai muuttaa omaa persoonallisuuttaan vaatteilla, sillä hänelle on tärkeää tuoda oma luonteensa esille. Kauriin vaatekaappi on yleensä hyvässä järjestyksessä järjestettynä värien ja vuodenaikojen mukaan, mikä on osoitus hänen rakkaudestaan sekä muotiin että järjestykseen. Kauriin lempivärejä ovat sininen, harmaa ja ruskeansävyt. Myös tummanvihreä kuuluu hänen suosikkeihinsa. Hänen tyylinsä on sekoitus casual chiciä ja klassista eleganssia. Arkena hän pukee usein valkoisen tai vaaleansinisen paitapuseron klassisen trenssin alle ja iltamenoihin hän valitsee pikkumustan. Kauris kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja hänelle on tärkeää, että myös asusteet ja korut sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Hän rakastaa hopeanvärisiä koruja ja vaaleiden jalokivien kimallusta.

Kauriin kodinsisustus


Oma koti on kauriin arjen kulmakivi. Siellä hän voi rentoutua ja rauhoittua tapahtumien täyteisen päivän päätteeksi. Viihtyisä koti tarkoittaa hänelle vaaleaksi tapetoituja seiniä, mukavuutta ja paljon tilaa. Hänen mottonsa on sisustuksen suhteen: hienoa, mutta ei missään nimessä prameaa. Kauris rakastaa laadukkaita, puusta valmistettuja huonekaluja, karvaisen pehmeitä mattoja ja kodintekstiilejä, joissa on kiehtova pintarakenne. Hän sisustuksestaan voi bongata ajattomia klassikoita yhdistettynä moderneihin yksityiskohtiin – siinä on skandinaavisen asumisen henkeä. Hän on heikkona myös 50-luvun design-huonekaluihin, kuten mataliin sivupöytiin, joille hän lukutoukkana pinoaa kirjoja, ja epäsymmetrisen muotoisiin pikkupöytiin, joille hän asettaa koristemaljakon tai -kulhon. Luonnonmateriaalit, kuten pellava ja puuvilla, ja pehmeä nahkasohva torkkupeittoineen luovat viimeisen silauksen kauriin kauniille kodille.

Kuulostiko horoskooppi tutulta, kauris-naiset?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *