22.03.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Mikä on sinun suhteesi horoskooppeihin? Oletko todellinen horoskooppiasiantuntija ja uskotko tähtien voimaan? Usein horoskooppeihin suhtaudutaan mustavalkoisesti, eli niihin joko uskotaan tai ne tuomitaan silkaksi humpuukiksi. Meidän mielestämme horoskooppimerkit erilaisine luonteenpiirteineen, väreineen ja planeettoineen ovat joka tapauksessa kiehtovia! Tällä kertaa esittelyssä on kuukauden tähtimerkki eli oinas.

Tällainen on oinas-nainen

Adjektiivit myrskyisä, energinen ja rohkea kuvaavat hyvin oinasta. Kun muut vielä punovat suunnitelmiaan, on oinas jo ryhtynyt suunnitelmiensa toimeenpanemiseen. Hän on kuin pyörremyrsky, joka pyrkii valtavalla energialla eteenpäin, ja on valmis myös ottamaan riskejä. Nämä piirteet herättävät yleensä ihailua muissa. Oinas on vahva, avoin ja rehellinen. Hän kulkee aina omia polkujaan ja luottaa omaan voimaansa. Hänen rehellisyytensä saattaa tosin herättää joissakin ihmisissä pelkoa; oinas valitsee nimittäin totuuden myös silloin, kun se saattaa tehdä kipeää. Oinas ei välttele konflikteja, päinvastoin: hän suorastaan pyrkii yhteenottoihin ratkaistakseen ongelmat ja toisaalta myös mitatakseen omia voimiaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö oinas välittäisi kanssaihmisistään. Impulsiivisuudestaan ja taistelunhalustaan huolimatta hänessä piilee myös huolehtivainen puoli ja suuri sydän. Oinas rakastaa samalla tavalla kuin elääkin: tulisesti ja voimakkaasti. Rakkaudessa hän tarvitsee yhtä lailla sekä läheisyyttä että itsenäisyyttä.

Oinas-naisen tyyli

Oinaan tyyli on yhtä karakteristinen kuin on hänen luonteensakin. Kukaan ei voi määrätä, miten hän pukeutuu, vaan hän määrittelee itse, mikä on muotia ja mikä ei. Oinas suosii yleensä puhdastyylisyyttä ja eleganssia. Hänen yllään nähdään harvemmin mitään krumeluureja tai romanttista lookia. Hänen vaatteidensa ensisijainen kriteeri on se, että niiden on pysyttävä mukana hänen vauhdissaan. Sen vuoksi hän käyttää mielellään malleja, jotka eivät rajoita hänen liikkumistaan, ja suosii laadukkaita kankaita. Väreistä hänen suosikkinsa on punainen, joka heijastaa hänen voimakkuuttaan ja intohimoaan. Mustassa ja valkoisessa häntä puolestaan viehättää askeettisuus. Ne myös alleviivaavat selkeää linjaa, jota hän seuraa elämässään.

Oinaan koti

Oinas tykkää touhuta ja liikkua myös kotioloissa – joutilaana olo on hänelle lähes mahdoton ajatus. Hänen kodissaan on oltava korkeat katot ja suuret, runsaasti valoa sisään päästävät ikkunat sekä mielellään puutarha.  Oinas tarvitsee tilaa, sillä hänellä on aina kaikenlaista puuhaa myös kotona. Vieraiden kutsuminen kylään, käsityöt, kokkailu, kotitreeni… Tällaiset asiat vaativat tilaa. Sen vuoksi oinaan kodinsisustuksen on oltava käytännöllinen. Helppohoitoiset huonekalut ja niukka sisustus kuvaavat parhaiten oinaan sisustustyyliä, mutta sitä maustavat aina persoonallinen silaus ja tietty lämpö. Oinas arvostaa viihtyisyyttä ja taitaa somistamisen kynttilöiden, lämpimien sävyjen ja eri materiaalien avulla.

Jos olet tähtimerkiltäsi oinas, tunnistatko itsesi kuvauksesta, tai vastaako kuvaus jotakuta lähipiirissäsi olevaa oinasta? Jätä mielellään palautetta alla olevaan kommenttikenttään.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia
 1. Olen oinas täytyy sanoa että omalla kohdalla pitää paikkansa teen aina asiat heti sitten vasta ajattelen kuinka olisi pitänyt tehdä ja heti eikä hetkenpäästä punainen on lempi värini nyt vanhempana aniliini enemmän kiehtoo

  1. Hei Maritta! On tosiaan hauska huomata, miten omat luonteenpiirteet täsmäävät tähtimerkkiin. Mielenkiintoista, että löysit itsestäsi ja oinaasta noin paljon yhtäläisyyksiä! Ihanaa kevään jatkoa! 🙂

  1. Hei Mirja! Horoskooppikuvaukset tosiaan osuvat usein pelottavankin oikeaan! Hauska kuulla, että olet löytänyt niin itsestäsi kuin siskostasikin yhtäläisyyksiä oinaaseen. 🙂 Ihanaa kevään jatkoa!

 2. Moikka. Haluaisin teidän kuvaston kotiin, ei ole tullut pitkään aikaan.

  1. Hei Tuuli,

   Voisitko ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme yksityisviestillä niin voimme tarkistaa kuvastotilauksesi tilanteen. Kevään kuvasto on jo lähetetty ja mikäli se ei ole sinulle tullut, hoidamme mielellämme asian kuntoon. Mukavaa kevään jatkoa sinulle!

 3. Olipa hyvää ja raikkaan reipasta kuvausta Oinaasta. Olen aivan rajalla Härän kanssa, mutta niin oinas kuin olla voi. Vaikeuksia on saada ihmiset ymmärtämään rehellisyyttä ja katsomaan totuutta. Vuokko Ratinen