25.06.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Yksi horoskooppijakso on taas vierähtänyt, ja on aika siirtyä seuraavan horoskooppimerkin pariin. Kun » Kaksoset ovat juhlineet syntymäpäivänsä loppukeväällä ja alkukesällä, on vuorossa tunteellisten rapujen juhlakuukausi. Tutustumme keskikesän tähtimerkkiin kertomalla, millainen on rapunainen ja millainen on hänen pukeutumis- ja sisustustyylinsä.

Tällainen on rapunainen

Kuten aikaisemmissakin horoskooppiteksteissä on mainittu, on kullakin horoskooppimerkillä hallitseva planeettansa, joka vaikuttaa tähtimerkkiin alitajuisesti. Ravun hallitseva planeetta on kuu, ja aivan kuten kuu, joka vaeltaa joka päivä uuteen asemaan, on myös rapunaisen luonne ailahteleva. Hän saattaa olla tänään iloinen ja huoleton, mutta huomenna murheellinen ja masentunut. Tunteilla onkin vahva ote kuukauden tähtimerkkiin: rapunainen on herkkä ja tunteellinen. Rakkauselokuva elokuvateatterissa saa rapunaisen nyyhkyttämään vuolaasti samoin kuin surullinen laulu, jonka hän sattuu kuulemaan.

Rapunainen ei häpeile tunteitaan! Päinvastoin: hän on ylpeä siitä, että hän kuuntelee tunteitaan eikä vain päätään. Hänen intuitionsa on lyömätön! Se tekee hänestä toisaalta epäilijän, mutta toisaalta hyvän ystävän ja neuvonantajan. Rapu näkee ongelmia siellä, missä niitä ei todellakaan ole. Välttyäkseen kolhuilta hän kätkeytyy usein kovan kuoren alle. Mutta jokainen, joka löytää tiensä ravun sydämeen, voi olla ikuisesti varma paikastaan siellä.

Rapunaisen tyyli

On mielenkiintoista nähdä, kuinka henkilön persoonallisuus heijastuu hänen vaatetyyliinsä. Rapunaisen kohdalla tämä näkyy selkeästi: hänen luonteensa ja muotimakunsa kohtaavat täysin. Herkkänä ja tunteikkaan henkilönä hän satsaa ennen kaikkea pehmeisiin materiaaleihin ja hempeisiin sävyihin. Aprikoosin- ja samppanjansävyt ovat kuin tehtyjä ravulle. Ja kuten valitsemansa värit, myös hänen valitsemansa vaatteet ovat erittäin naisellisia. Rapunainen rakastaa romanttista tyyliä ja valitseekin siksi ylleen » mekkoja ja kukkakuoseja. Kaulaansa hän kietaisee mielellään » helmikaulakorun. Hänen yllään saattaa silloin tällöin leijua aavistus femme fatale -tyylistä, muttei hän koskaan anna tungettelevaa tai vulgaaria vaikutelmaa.

Rapunaisen erikoistuntomerkkeinä voidaan pitää hänen vaatekaapistaan löytyviä arvoesineitä. Tällaisia voivat olla viimeisimmältä matkalta hankitut näyttävät hopeakorvakorut tai kaunis perintökoru: nämä ovat rapunaiselle tärkeitä esineitä, ja hän yhdistelee niitä onnistuneesti kulloisiinkin asuihinsa.

Kuinka rapunainen asuu?

Tunneihmisenä rapunainen tarvitsee paikan, johon hän voi vetäytyä – paikan, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi ja josta hän voi ammentaa itseensä energiaa ja voimaa. Rapunaisen koti säteileekin aina erityistä lämpöä. Suuren valonlähteen sijaan hän valitsee kotiinsa useita pieniä kohde- ja tunnelmavalaisimia. Hän rakastaa » pehmeitä sisustustyynyjä ja luottaa kodikkaaseen maalaisromanttiseen sisustustyyliin.

Suuret, toisinaan myös vanhat, huonekalut löytävät usein paikkansa rapunaisen kotoa. Laadun tulee tietysti olla kohdallaan. Aivan kuten rakkaidensa suhteen rapunainen valitsee myös huonekalunsa mielellään vain kerran ja on tämän jälkeen uskollinen valinnalleen. Rapunaiselle on myös tärkeää voida ammentaa itseensä energiaa ja voimaa kodistaan. Kauniit taulut sekä monet kukkaset ja » kasvit saavat tämän aikaan. Ja kuten vaatteissaan, rapunainen suosii sisustuksessaan herkkiä värejä, kuten helmiäistä ja roosaa.

 

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *