21.10.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vuosi lähenee loppuaan, ja olemme tyylihoroskoopissamme edenneet jo vuoden kolmanneksi viimeiseen syntymäpäiväsankariin. Tasapainoinen » vaaka luovuttaa nyt valtikan vesielementin tähtimerkkeihin kuuluvalle skorpionille. Millainen skorpioni on luonteeltaan, millaisesta tyylistä hän pitää ja miten hän asuu – jatka lukemista, niin saat tietää!

 

Tällainen on skorpioni

Skorpioneilla on hännässä piikki, ja ne kuuluvat eläimiin, jotka sekä kiehtovat että pelottavat, joten niihin pidetään mieluummin pieni välimatka. Skorpioninaista luonnehditaan usein hyökkääväksi ja arvaamattomaksi. Molemmat ominaisuudet osoittautuvat kylläkin yleensä varsin nopeasti ennakkoluuloiksi, kunhan skorpioniin tutustuu lähemmin.

Skorpioni kuuluu » ravun ja » kalojen lailla vesielementin tähtimerkkeihin, ja siihen vaikuttavia planeettoja ovat Mars ja Pluto. Tämä kiehtova yhdistelmä suo skorpionille älykkyyttä ja syvällisyyttä sekä myös yksilöllisyyttä ja tahdonvoimaa. Kun hän asettaa itselleen tavoitteen, ei kestä kauaakaan, kun hän  saavuttaa sen perusteellisen analysoinnin, järkeilyn ja keskittymiskyvyn siivittäminä. Häntä ei kiinnosta ainoastaan asioiden pintapuoli, vaan hän sukeltaa mielellään syvemmälle ja haluaa tutustua asioihin perusteellisesti. Skorpioni on aktiivinen ja nopea käänteissään, joten hänen ympärillään olevat ihmiset eivät pääse tylsistymään.

Korostuneen voimakastahtoisuuden lisäksi skorpioni on hyvin empaattinen. Ihmiset, jotka ovat saaneet paikkansa hänen sydämestään, arvostavat hänen sydämellistä ja luotettavaa luonnettaan. Hän on uskollinen ystävä, jolle voi huoletta uskoa salaisuuksia ja joka seisoo horjumatta ystäviensä tukena. Skorpioni on valmis tekemään kaikkensa rakkaittensa hyvinvoinnin puolesta.

 

Skorpionin tyyli

Skorpioninainen rakastaa vaihtelua kaikilla elämänalueilla, myös vaatekaapissaan. Yhdestä motosta hän kuitenkin pitää kiinni: naisellista ja aistillista sen olla pitää. Skorpioni viihtyy klassisen tyylikkäissä mustan ja valkoisen yhdistelmissä, mutta häntä viehättää myös voimakas punainen väri. Vaateostoksilla hän ei tingi täydellisistä leikkauksista, jotka tuovat hänen parhaat puolensa esille. Lisäksi hänellä on tapana korostaa asuaan näyttävillä yksityiskohdilla ja väreillä, esimerkiksi » sädehtivän asuurinsinisellä, syvänvihreällä tai kirkkaanoranssilla laukulla.

Skorpioninaisen vaatekaapin must have -elementteihin kuuluvat klassinen kotelomekko, neuletakit sekä erilaiset tyylikkäät bleiserit. Myös housupuku ja siihen sopivat » kiiltonahkakengät sopivat hänen tyyliinsä. Skorpionin korut ilmentävät hänen lempivärejään: hänen sormissaan, dekolteellaan ja ranteessaan sädehtivät rubiinit ja syvänpunaiset granaatit. Skorpioni tietää, mikä hänelle sopii parhaiten.

 

Kodinsisustus

Koska skorpionilla on vaihteleva temperamentti, myös hänen kotinsa sisustus voi vaihdella aika ajoin. Hän muokkaa kodistaan juuri sellaisen kuin haluaa – pääasia, että se on kiinnostava! Skorpioni suosii voimakkaita ja näyttäviä sävyjä ja välttää pastelleja. Tyypillisesti värimaailmassa vuorottelevat musta, valkoinen ja syvä viininpunainen. Skorpionin kodista huokuu ennen kaikkea laatutietoisuus, ja sille on ominaista voimakkaat kontrastit sekä ripaus ylellisyyttä.

Ei ole lainkaan tavatonta, että skorpionin kodissa on eri tyylejä sekaisin, esimerkiksi antiikkihuonekaluja ja moderneja elementtejä rinnakkain. Vaikka monet skorpionit ovat heikkona ylellisiin materiaaleihin, kuten laadukkaaseen nahkaan tai kullan- ja » hopeansävyisiin metalleihin, löytyy skorpionien joukosta myös » maalaisromanttisesta tyylistä pitäviä yksilöitä. Erityisesti keittiön tulee olla skorpionin kodissa kotoisa ja viihtyisä, sillä hän istuu siellä mielellään iltaa ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa.

Miten on, skorpioninaiset, tunnistatteko itsenne tyylihoroskoopin kuvauksesta? Vai bongasitteko tuttunne? Jättäkää alle kommenttia.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia
  1. Horoskooppinne on aivan kuin kerroksitte minusta. Vaikea uskoa ettemme tunne toisiamme.????????

    1. Hei Helena!
      Hauska kuulla, että horoskooppikuvaus osuu täysin nappiin kohdallasi. Mukavaa syksyn jatkoa!

        1. Hei Anu! Mukavaa, että tunnistit itsesi skorpionin luonnekuvauksesta. Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle!